Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMAGOJ VIDA

'Ostajem do ljeta, Dinamo izazov, želim inozemstvo'

Domagoj Vida
Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
06.12.2009.
u 21:00

Razriješio je Domagoj Vida sve dvojbe oko svog transfera ove zime i nije mogao biti jasniji. Ne ide nikamo iz Gradskog vrta! Barem ne do kraja sezone.

– Ostajem u Osijeku do ljeta. Najmanje. Meni se nikamo ne žuri. Dobro mi je ovdje i u momčadi sam koja pobjeđuje – kazao je Osijekov kapetan, još vruće glave nakon partije u kojoj je ponovno gospodario posljednjom linijom bijelo-plave obrane, na vrijeme ispravljao sve pogreške suigrača, a pritom stigao još zabiti i povući kontru u kojoj je Barišiću asistirao za pogodak.

Ovo je njegova jesen. Zacementirao je mjesto u U-21 vrsti, iako ga je izbornik Ladić na početku kvalifikacijskog ciklusa ignorirao i uporno ostavljao na klupi, Slaven Bilić drži ga na oku, ali je privukao i mnoge skaute na tribine Gradskog vrta. U red za Vidu, prema priznanju njegova menadžera Ivana Cvjetkovića, stalo je barem deset klubova, među njima navodno i veliki Liverpool koji se već prije nekoliko sezona raspitivao za tada 17-godišnjeg Osijekova juniora. A njemu cijena raste. Ako je bila milijun eura na početku sezone, nakon četiri mjeseca cijena je gotovo dvostruko veća.

– Znam da me mnogi prate, ali ne opterećujem se time. Moje je da igram. Kada dođe prava ponuda, sjest ćemo za stol i razmotriti je, a sve ostalo je na klupskoj upravi – kaže Vida kojeg ugovor s bijelo-plavima veže do ljeta 2011. godine.

U Gradskom vrtu, unatoč kroničnoj besparici i odličnoj zaradi na eventualnom transferu koji bi klubu osigurao miran život dulje vrijeme, ne kriju da bi suradnju najradije produljili.

– Zašto ne? Sve je moguće. Vidjet ćemo na ljeto – dometnuo je posljednji dragulj iz Osijekove škole nogometa. Dinamo?

– Poznato mi je da se raspituju za mene, ali moj je prioritet otići u inozemstvo – iskren je Vida, ne krijući da će mu skora stanka dobro doći. Do zimskog raspusta preostala je tek uzvratna utakmica četvrtfinala kupa protiv Šibenika na Šubićevcu već u srijedu.

– Hvala Bogu da je blizu kraj ove polusezone pa da se napokon mogu malo odmoriti.

Ključne riječi

Komentara 1

GV
gvole
22:32 06.12.2009.

Bravo!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije