Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šef sindikata nogometaša Dario Šimić u Šibeniku

Osmorica nogometaša odlučni da ne igraju protiv Hajduka

sibenik (1)
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/10
26.11.2011.
u 13:39

Šef sindikata nogometaša Dario Šimić proveo je subotnje prijepodne s nogometašima Šibenika. Prema posljednjim informacijama, njih osmorica odlučni su da ne igraju protiv Hajduka

- Dečki su tako odlučili, iako im nije lako, prijeti im se suspenzijama, pod pritiskom su sa svih strana, rekao bih da su od svega u šoku. A samo traže svoje, i mi ih u tome podržavamo. Ti igrači su od klupske uprave tražili da im ispuni i minimalne zahtjeve, ali nisu naišli na dobru volju - kaže Šimić.

Iz HNS-a još uvijek nema nema pozitivnih signala?

- Kad već to nisu učinili ljudi iz uprave Šibenika, žao mi je što nitko iz HNS-a nije pokazao dobru volju, da ponude neko rješenje. Na žalost, Savez se prema igračima i dalje odnosi kao maćeha, a ne kao majka - dodao je Šimić.

Ključne riječi

Komentara 8

PO
Posavina09
14:01 26.11.2011.

e moj JANEZE..mnogo ima budala na ovome svijetu,al ti si na TOP-LISTI

OB
-obrisani-
14:04 26.11.2011.

26.11.2011. u 14:01h Posavina09 je napisao/la: e moj JANEZE..mnogo ima budala na ovome svijetu,al ti si na TOP-LISTI Ako je od \"Pravog\" smatram za pohvalu jer znam da uz Thompsonovu muziku šalu i ironiju nemreš skužiti...

OB
-obrisani-
13:50 26.11.2011.

Osmorica igrača odlučni da Hajduk ne igra protiv njih nego izključivo sa FC Barcelonom i Slaven Belupom..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije