Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPERACIJA USPJEŠNA

Orava: Beckham je dobro, već danas vježba

David Beckham
Reuters
17.03.2010.
u 13:23

Kasnije tijekom dana (srijeda) engleski će nogometni reprezentativac David Beckham napustiti bolnicu u finskom Turkuu u kojoj je podvrgnut operativnom zahvatu na ozlijeđenoj Ahilovoj tetivi lijeve noge.

- Danas odlazi, ali mislim da bi bilo mudro ne otkriti točno vrijeme i lokaciju na koju ide. Vidjeli smo se ujutro i pozdravili - potvrdio je Sakari Orava, liječnik koji ga je i operirao, dodavši pritom i da je Beckham uz pomoć štaka danas već hodao.

- Dobro je bilo, a s vježbama će nastaviti već danas. Promijenili smo mu zavoje, rana je čista i sve je onako kako i treba biti - zaključio je Orava.

Bizarna ozljeda koju je David Beckham zadobio u završnici prvenstvene utakmice protiv Chieva, i to bez kontakta sa suparničkim nogometašem, koštat će ga nastupa na Svjetskom prvenstvu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije