Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE POGODAK

Olić: Godina sjajno počela, tata je bolje, ja opet zabijam!

Ivica Olić
Reuters
23.01.2010.
u 17:32

Samo jednu utakmicu je postio, a onda je Ivica Olić drugim pogotkom u srazu Werdera i Bayerna (2:3) najavio da bi 2010. godina mogla biti slična 2009. kad je igrao sjajno i kad je u anketi Večernjeg lista izabran za najboljeg nogometaša godine.

Pogodak je postigao u 35. minuti, Lahm je nabacio jednu oštru loptu, Gomez je zakasnio, Olić je bio na pravome mjestu. Olić, koji uvijek ide do kraja, čak je i riskirao ozljedu.

- Da, uspio sam loptu zahvatiti, ali sam se zabio u vratnicu. Osjetio sam malu bol u koljenu, no u ovom trenutku me više boli ruka. Što mogu, uvijek idem do kraja, mislio sam sam da će Gomez zabiti, no odjednom se lopta stvorila preda mnom. No, nadam se da će bol brzo proći, da će sve biti u najboljem redu. Važno je da smo slavili - rekao je Ivica Olić, nekih 40 minuta nakon utakmice s Werderom.

Derbi je bio uistinu napet.

- Pogledajte snimku, imali smo deset zicera i puno prije smo morali završiti utakmicu. No, sad nije važno. Schalke je remizirao, do sutra ćemo biti prvi. A nadam se da će nam sutra malo Joe (Šimunić - op. p.) pomoći sa svojim Hoffenheimom protiv Bayera. Svejdeno, eto vraća nam se Ribery koji još nije spreman, ali koji se osjeća sve bolje i koji ulazi u puni ritam. A on je igrač prevage. Van Gaal nas je uspio posložiti i to se sada vidi - govori Olić.

Ambicije kluba su naravno naslov prvaka i uspjeh u Ligi prvaka.

- Bundesliga je vrlo jaka, ima nekoliko vrsnih momčadi, ali mislim da nas nitko ne može zaustaviti. Ipak smo prejaki, a to potvrđujemo sa šestom uzastopnom pobjedom.

Olić je potvrdio da se njegov otac koji boluje od raka želuca stvarno dobro oporavlja.

- Bili smo na pregledu, sve je u dobro i to nas je u obitelji sve razveseliko. Eto, godina nije mogla bolje početi - zaključio je Olić.

Rakitić je igrao cijelu utakmicu za Schalke koji je u Bochumu vodio 2:0, ali na kraju je dvoboj završio 2:2.

Sjajnu formu nogometaši dortmundske Borussije manifestirali su šestom uzastopnom pobjedom u Bundesligi. U 19. kolu pobijedili su na svom Signal Iduna Parku HSV s 1:0.

Hrvatski napadač i reprezentativac u redovima HSV-a Mladen Petrić odigrao je protiv svog bivšeg kluba svih 90 minuta, a u 62. minuti imao je priliku, ali je njegov udarac glavom otišao malo iznad grede.

Trenutak odluke zbio se u 36. minuti, kada je 26-godišnji paragvajski napadač ''žuto-crnih'' Nelson Valdez odličnim udarcem s 18 metara matirao Franka Rosta.

Rezultati 19. kola prvenstva Njemačke: Werder - Bayern 2:3, Bochum - Schalke 2:2, Mainz - Hannover 1:0, Nürnberg - Frankfurt 1:0, Hertha - Borrusia (M) 0:0. Poredak: Bayern 39, Bayer 38 (utakmica manje), Schalke 38....

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije