Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OLA LOVI MESSIJA

Olić: Učinit ću sve da zabijem gol

olić
AFP
20.05.2010.
u 14:42

Sedam je golova ove sezone u Ligi prvaka Bayernov nogometaš Ivica Olić zabio iz samo 12 pokušaja. Čini ga to uvjerljivo najučinkovitijim golgeterom u Ligi prvaka ove sezone.

Trenutačno najboljem strijelcu natjecanja, Barceloninom Argentincu Leu Messiju, trebalo je 29 udaraca za osam golova, dok je Realov Portugalac Ronaldo sedam golova zabio iz 16 pokušaja.

Iz njemačkog magazina Kickera pitali su hrvatskog napadača očekuje li da će u subotnjem finalu protiv Intera u Madridu uloviti ili čak prestići Lionela Messija na ljestvici najboljih strijelaca.

- Sve ću učiniti da zabijem gol u finalu. Jednu ću priliku ili dvije, siguran sam, imati – rekao je Olić istaknuvši potom:

- U svakom slučaju, vidim li suigrača u boljoj poziciji za gol no što je moja, naravno da ću mu gurnuti loptu. Toliko mi važna titula najboljeg strijelca ipak nije. Jasno je da je naslov prvaka daleko veći prioritet. Uostalom, sedam golova u jednoj sezoni sasvim mi je dovoljno.

Olić je Kickeru, kao što je u ranijim prilikama učinio i njegov nizozemski suigrač Arjen Robben, izjavio da mu je neugodno uspoređivati se s Messijem.

- Messi je za mene uvjerljivo najbolji nogometaš na svijetu.

U Kickeru su također izvukli na vidjelo Olićevu statistiku u njegovim prijašnjim duelima s Brazilcem Lucijem, koji će ga čuvati u subotu na Santiago Bernabeuu. U četiri utakmice koje je protiv Lucija, za vrijeme njegova nastupanja u Bayernu, odigrao u dresu HSV-a, Olić je zabio jedan gol.

- Lucio je vrlo dobar igrač. Svaki napadač na njega gleda s jako puno respekta. No, niti on nas neće zaustaviti na putu prema europskom tronu.

Mario Gomez: Olić je fenomen!    
Hrvatski nogometaš Ivica Olić bit će najveća napadačka uzdanica Bayernove momčadi u subotnjem finalu Lige prvaka u Madridu protiv Intera...

Savršeno su toga danas svjesni svi njegovi suigrači u Van Gaalovoj momčadi, pa tako i Olićev rival na napadačkim pozicijama, Mario Gomez (25), kojeg su ljetos Bavarci u vlastite redove iz Stuttgarta doveli za rekordnih 35 milijuna eura.

- Ivi je jednostavno luđak, samo u pozitivnom smislu. On pritišće suparničke obrambene igrače na zastrašujući način, uvijek ide punim gasom. Ponekad, kad stanem uz njega, čini mi se da će umrijeti istog trenutka, a on onda povuče sprint na 40 metara. On je fenomen – rekao je Gomez njemačkim novinarima u četvrtak, neposredno uoči odlaska bavarske momčadi za Madrid.

Kolega mu iz njemačke reprezentacije, mladi stoper Holger Badstuber, samo se kratko nadovezao.

- Sada svi znamo kakvu životinju u napadu imamo u Ivici Oliću. Njegova je požrtvovnost zarazna. Kad zaore, svi krenemo za njim.

Komentara 4

Avatar messi.10
messi.10
11:11 21.05.2010.

EUIdiot

CR
cruela
23:14 20.05.2010.

Što ima u Večernjem listu kad je ovaj retardirani EUJanez iliti EUPatriot stalno na komentarima? Jadna mati što okoti!

EU
EUPatriot
14:51 20.05.2010.

Olić: Učinit ću sve da zabijem gol i da zaboravim sve te primljene golove iz kvalifikacija za SP..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije