Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale Lige prvaka

Olić: Takva šansa pruža se jednom u životu! Trofej mi je važniji od svega

Ivica Olic
Reuters
22.05.2010.
u 09:11

- Bjež'mo, ako nas Van Gaal vidi s novinarom bit će vraga. Počet će vikati, samo čeka takve prilike - rekao je Ola Pranjiću.

Prije sedam godina, predsjednik madridskog Reala Florentino Perez prodao je gradu Realov sportski kamp po cijeni znatno višoj od realne, na taj je način Madrid sanirao dugove svog nogometnog miljenika. Potom je Perez sagradio novi, ultramoderni klupski sportski kamp na svom zemljištu u Valdebebasu (investicija je stajala oko 280 milijuna eura!), pa je od grada kupio ono zemljište koje je prije prodao (dakle, prodao ga je zapravo sam sebi!) i na mjestu staroga sportskog kampa sagradio je tri tornja. U jednome od njih je i ekskluzivni hotel Eurostars Tower, u tom su hotelu nogometaši Bayerna dočekali subotnji finale Lige prvaka s Interom!

Zakupili dio hotela

Iako je Bayernov trener Louis van Gaal zabranio bilo kakve kontakte s igračima dan uoči utakmice, o čemu me Ivica Olić uredno izvijestio SMS-om, u petak oko podneva ipak sam ušao u hotel Eurostars Tower u Madridu. Bayern je zakupio jedan dio hotela i Van Gaal je želio da igrači budu isključivo u tom dijelu. No, teško je to provesti u djelo, nogometaši su šetali predvorjem, kod recepcije sam najprije susreo Danijela Pranjića i spustili smo se kat niže gdje je bio Ivica Olić, na kavu uoči velikog finala!

– Raspoloženje je sjajno, puni smo samopouzdanja. Malo smo nervozni, ali to je normalno i pozitivno, Bayern devet godina nije bio u finalu, to je velika stvar. Idemo po još jednu pobjedu, igrat ćemo, kao i uvijek, napadački i vjerujemo u trijumf – kaže Olić.

Kakvu Interovu igru očekujete?

– Ne vjerujemo da će se braniti! Pokušat će nas napasti, i Talijani znaju da moraju zabiti gol za pobjedu. Bit će agresivni, više će njihova igra sličiti onoj protiv Barcelone u Milanu nego onoj na Nou Campu – slažu se naši igrači u Bayernovu dresu.

Što bi moglo presuditi?

– Nijanse, sitnice! Svi očekuju da bi naši ljudi odluke mogli biti Ivica ili Robben, ali ja mislim da će u toj utakmici o pobjedniku odlučiti netko treći – kaže Pranjić, koji je uoči Manchestera i Lyona govorio Oliću: "Sad ga zabij i vrati kopačke u klub, ne trebaš više igrati!".

– Točno je, to sam mu govorio. I poslušao me i zabijao je, ha-ha. I sad ću mu, naravno, reći da zabije, ali imam osjećaj da će se pojaviti neki novi junak.

– Ma nije važno tko će zabiti gol, samo da pobijedimo i osvojimo taj trofej! Takva se šansa ukazuje jednom u životu, učinit ćemo sve da odemo do kraja i proslavimo naslov europskog prvaka. Bit će to pravi spektakl, nadam se sa sretnim završetkom za nas – dodaje Olić.

Zacementirani u hotelu

U tom trenutku, stubama se u hotelski bar spustio trener Louis van Gaal i Olić je nervozno poskočio:

– Idemo, ako nas vidi s vama, bit će vraga, počet će vikati, naglasio nam je da ne želi nikoga sa strane u hotelu. I samo čeka takve prilike da pokaže autoritet – rekao je Olić.

I time je druženje bilo prekinuto, dečki su otišli u onaj "zacementirani" hotelski dio. U svoj mir, uoči najvažnije utakmice u karijeri!

Pa, Ola, zabij ga, opet nas razveseli!

Komentara 1

EU
EUPatriot
11:54 22.05.2010.

Olić: Takva šansa je dobar domoljubni nadomjestak i substitut jer nemamo znanja ni mogučnosti da osvojimo onaj svetski World Cup Trofej koji je najvažniji od svega...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije