Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njemačka bruji o oli

Olić: Postigao sam gol za svako od svoje troje djece

Ivica Olic
Reuters
29.04.2010.
u 09:50

Ivica Olić i dalje je tema većine razgovora u glavnome bavarskom gradu. Napadaču Bayerna i hrvatske nogometne reprezentacije "klanja" se veći dio Münchena, ali i Njemačke.

Nakon što je postigao sva tri gola u uzvratnoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka u pobjedi (3:0) na Gerlandu protiv Lyona, Olić i suigrači vratili su se kućama. Najtraženija osoba u müncehnskoj zračnoj luci bio je upravo hrvatski nogometaš.

Tako njemački Bild piše da Olić nije mogao vjerovati očima po slijetanju zrakoplova kada je vidio da osoblje zračne luke prekida posao kako bi fotografijom ovjekovječilo dolazak Bayernova junaka.

- Petnaest minuta Hrvat je mirno pozirao pred svakom kamerom, a svoje ime pisao na svaki komadić papira. Nakon što je jednoj djevojci ispala kemijska olovka, Olić ju je podigao s tla.

- Mogu pretpostaviti da je ljudima ovdje ovo važan trenutak - kaže Olić.

"Koja nogometna zvijezda još takvo što kaže? Bayernov miljenik Olić. Jednostavno ga se mora voljeti", piše tiražni njemački dnevnik koji podsjeća i da je hrvatski napadač pogodak  glavom postigao krvave glave.

- Nema boli. Ovo je san i takve stvari nisu važne - objašnjava Olić dodajući:

- Moje troje djece (Luka, Antonio i Lara) kod kuće su na televiziji gledali utakmicu protiv Lyona iako su sutradan morali u školu. Inače ne smiju tako dugo ostati budni. Nakon što sam postigao dva gola morao sam i treći. Želio sam za svako dijete po jedan gol.

Bayern je s ukupnih 4:0 protiv Lyona izborio finale Lige prvaka. U njemu će, 22. svibnja na Santiago Bernabeuu igrati protiv Intera koji je s ukupnih 3:2 bio bolji od branitelja naslova, nogometaša Barcelone.

Komentara 2

OB
-obrisani-
10:59 29.04.2010.

Koliko tek imaju igrači Engleske reprezentacije kada su kockastima uturili 9 komada u dva sraza..Pa Englezi kada igraju sa Hrvatima trebaju dodatni kindergarten..

AN
azra.ng2
19:16 29.04.2010.

mi smo izgubili ali smo ih dva puta i pobijedili a oni se vama vjerovatno vesele sto ste im 3 sigurna boda ako ste u skupini a ak niste onda sigurno nikad nisu ni čuli za vas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije