Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERU NASLOV

Olić: Ovaj spektakl nikad neću zaboraviti

\'Bayern Munich\'s Croatian striker Ivica Olic (R) and Inter Milan\'s Brazilian defender Lucio Da Silva Ferreira Lucimar vie for the ball during the UEFA Champions League final football match Inter Mi
Foto: AFP
1/10
23.05.2010.
u 08:24

Igrala se 93. minuta utakmice kad je Interov trener Jose Mourinho došao do Bayernove klupe i stisnuo ruku treneru Louisu van Gaalu.

Nizozemac je, rumena lica, prihvatio Mourinhovu ruku utjehe, sudac Webb odsvirao je kraj i mogla je početi velika talijanska fešta!

Nikada ovo neću zaboraviti

Fantastični Diego Alberto Milito s dva je pogotka razbio Bayern i odveo Inter 2:0 pobjedom nakon 45 godina na krov Europe. Mourinho je dohvatio i treći trofej, razdragan, sa sinom Joseom Juniorom na ramenima, trčao je travnjakom. Uzeo je loptu kojom se igrao finale, zagrlio je predsjednika Massima Morattija i zagrnuo se portugalskom zastavom. "Special One" uzeo je sve što je mogao! Bio je to još jedan spektakl Lige prvaka, spektakl koji je ostavio tužne Ivicu Olića i Danijela Pranjića.

– Šteta, žao mi je što nismo materijalizirali nadmoć u drugome dijelu, imao je Müller krasnu šansu, a moj je udarac netko blokirao, u "kontri" smo primili i drugi gol. Unatoč porazu, ovaj spektakl nikada neću zaboraviti – rekao nam je Ivica Olić, nakon što je došao s doping-kontrole. I njemu se činilo da je sudac Webb morao dosuditi 11-erac za Bayern u 16. minuti nakon što je Maicon igrao rukoma: – Koliko sam vidio, ispružio je ruku prema golu i zaustavio loptu. No, nije dosuđeno, što sad možemo...

Robben je solirao

Nekako ste jeftino primili prvi gol, u tri poteza?

– Slažem se, onakav se gol ne smije primiti u finalu Lige prvaka. Naši su srednji braniči visoki i jaki, očekivao sam da će uzeti loptu. No, nisu, pa su Milito i Sneijder to razigrali i zabili. Njih dvojica su nas i pobijedila – rekao je Olić i nastavio: – Taj je gol mnogo toga prelomio. Inter je, naime, došao do onoga što je htio, a naša je nadmoć bila jalova. Nismo uzimali rizik na sebe pred njihovim vratima. Osim Robbena...

Uz dužno poštovanje, ali Robben je danas igrao privatnu utakmicu. I vas je dvaput razljutio kad vam nije dodao loptu...

– To su normalne reakcije za vrijeme igre. Gledajte, on je klasa, to uopće nije prijeporno, iako se slažem da je u drugom poluvremenu malo solirao – rekao je Olić.

Danijel Pranjić odgledao je utakmicu s klupe:

– Teško je bilo probiti Interovu savršenu obranu. I moćna im je Barcelona s igračem više jedva zabila gol, dobro su zatvorili sve prilaze i morali smo im čestitati – rekao je Pranjić držeći srebrno odličje oko vrata.

Pranjić je prenio što im je trener rekao u poluvremenu:

– Bio je razočaran, pogodio ga je način na koji smo primili gol. Da je to barem bilo nakon nekakve akcije pa da zaplješćeš i kažeš dobro, idemo dalje, ili da su nas "iskontrirali" kao kod drugoga gola. Bio je to naivan gol, a trener je pokušao dignuti moral u svlačionici i uvjeriti nas da još ništa nije gotovo.

Ključne riječi

Komentara 8

TR
treiler
10:59 23.05.2010.

Jedva cekam pocetak svjetskog da se taj janez izgubi s naših portala

RU
Rubirosa_
11:40 23.05.2010.

Lepo Ivici stoji ovaj \"Zvezdin\"dres...;)

AL
altec
09:41 23.05.2010.

Ajmo, EuPacijent! Prosvjetli nas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije