Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJAN MINUTAŽOM

Olić: Odlazim iz Bayerna ne budem li igrao

olic
afp
27.10.2011.
u 11:55

– Ne veseli me grijanje klupe u jeseni moje karijere. Ako se to nastavi, tražim drugi klub.

Ivica Olić u srijedu je asistencijom sudjelovao u Bayernovoj 6:0 pobjedi nad Ingolstadtom, zaigrao je u 62. minuti umjesto Müllera, a nakon utakmice javno izjavio kako s pola sata igre nije zadovoljan.

– Svakim se treningom osjećam sve bolje. Upravo sam zato razočaran što nisam igrao od početka, iako je bolje i pola sata nego ništa – prenosi Olićeve riječi Goal.com

Hrvatski napadač nedavno se nakon oporavka od ozljede vratio u normalni režim i uvjeren je kako je potpuno spreman da zaigra punom snagom.

– Možda bih trebao biti strpljiviji jer sam dugo bio ozlijeđen, ali zaista se osjećam dobro. Uvijek se nadam da ću igrati i oduvijek sam govorio da, ako zdrav ne budem dobivao minutažu, neću biti sretan – rekao je Olić i nastavio:

– Ako se to tako nastavi, morat ću razmisliti o napuštanju Bayerna. Nikad me nije veselilo grijanje klupe, a pogotovo ne u jeseni karijere. Ako ne mogu igrati tu, naći ću drugi klub – zaključio je Ola koji je ove sezone odigrao samo 72 minute u pet nastupa.

"Dionice" ne stoje bolje ni Danijelu Pranjiću pa i on javno pristaje na odlazak.

– U ovom trenutku situacija se za mene ne razvija dobro. Moram pričekati do kraja jesenskog dijela sezone. Onda ću porazgovarati s trenerom. Svejedno mi je gdje ću igrati, samo da igram.

Ključne riječi

Komentara 5

BL
bludog
12:25 27.10.2011.

Ola vrati se u dinamo!

Avatar Topgen
Topgen
13:12 27.10.2011.

Ola , Bayernu ide odlicno i bez tebe.Normalno je da trener ne mijenja. Drugo , konkurencija ti je strasna , sve njemacki reprezentativci..

NI
nisde
13:56 27.10.2011.

mamiću evo prilike onakve kakve dinamu treba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije