Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽENA ROBA

Olić: Nije loše biti uz Messija i Ronalda

Bayern Lyon
AFP, Reuters
28.04.2010.
u 11:34

Osam golova ove sezone kroz utakmice Lige prvaka postigao je Barcelonin Lionel Messi. Najboljeg strijelca natjecanja prate Cristiano Ronaldo (Real Madrid) i Ivica Olić (Bayern) s golom manje.

Napadač minhenskog kluba i hrvatske nogometne reprezentacije igra u sjajnoj formi, što je u utorak osjetio i Lyon kojem je Olić postigao tri gola u pobjedi 3-0 svoje momčadi u uzvratnoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka. S ukupnih se 4-0 plasirao Bayern u finale u kojem će igrati protiv ukupno boljeg iz ogleda Barcelona - Inter.

Podsjetimo da talijanski prvak u tu utakmicu ulazi s prednošću 3-1 iz susreta na San Siru te da će Messi morati biti i te kako nadahnut da ostane u utrci za najboljeg strijelca LP-a. Cristiano Ronaldo iz te je utrke već ispao...

Olić je već neko vrijeme od medija tražena "roba" za razgovore, a hat-trick postignut na Gerlandu novi je razlog za intervju koji je s njime napravio novinar Frankfurter Rundschaua.

* Kako se osjeća čovjek koji u polufinalu Lige prvaka zabije tri gola?

- To je san. Izborili smo i finale i ja sam zbog toga u potpunosti sretan - odgovorio je Olić dodavši da u trenutku sreće koju proživljava uopće ne osjeća umor.

* U Bayern ste stigli iz HSV-a. Jeste li uopće mogli zamisliti da ćete već u prvoj sezoni izboriti udarnu momčad te da će klub igrati finale Lige prvaka?

- Ne, ali sam se tome nadao. Znao sam da neće biti lako, ali tu smo, u finalu, a mene to čini sretnim.

* Vjerujete li u trostruku krunu na kraju sezone (Liga prvaka, Bundesliga, DFB Pokal, op.a.)?

- Izborili smo dva finala i vodeća smo momčad prvenstva. Važno je sada koncentrirati se na sljedeću utakmicu protiv Bochuma.

* Postigli ste sedam golova u Ligi prvaka, baš kao i Cristiano Ronaldo. Samo Messi ima više.

- Lijepo to izgleda - Messi, Ronaldo, Olić. Nije loše.

* Tko će na kraju biti najbolji strijelac Lige prvaka?

- Otvori li se mogućnost, pokušat ću je iskoristiti. Ali, momčad je ta koja je na prvome mjestu, bez suigrača ne bih postigao niti tri pogotka. Protiv Lyona je i obrana, kao i vezni red, bila na visokoj razini.

* Prvi je pogodak prizvao sjećanja na Gerda Müllera...

- O, Bože, kakve li usporedbe. Gerd Müller je bio legenda.

Komentara 1

OB
-obrisani-
15:44 28.04.2010.

Ivice! Bravooooo!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije