Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U GOSTE RAKITIĆU

Olić: Ja sam čudo, što stariji – to bolji!

Ivica Olić
Pixsell
03.04.2010.
u 12:51

- Izgladio sam sve s Van Gaalom, iako nisam sretan kad me zamijeni nakon što zabijem gol - kaže Ola te poručuje Rakitiću kako je naslov njegov i Pranjićev.

U srijedu Manchester United, u subotu Schalke. Ivica Olić nije uspio s Bayernom ni primiriti emocije nakon velike igre i pobjede protiv Engleza, a već je pred bavarskim klubom veliko iskušenje.

– Veliko? Najveće! To je naša utakmica sezone! Ta nam je utakmica važnija od one u Manchesteru! Svi u klubu to govore, stalno ponavljaju "mislite samo na Gelsenkirchen", o toj nam utakmici zapravo ovisi prvenstvo. Schalke ima dva boda više od nas, ali vjerujem da ću se na Uskrs probuditi kao vodeći u Bundesligi – rekao nam je Ivica Olić, hrvatski sportski junak Velikog tjedna.

Kako je Sar dugo stajao...

Dva je dana iskoristio za odmor i liječenje, a još se jednom prisjetio fenomenalnog gola Van der Saru:

– Gledao sam ga desetak puta, najvažnije je bilo da sam ostao smiren u tom djeliću sekunde u 92. minuti. I kad sam gledao snimku, ostao sam šokiran kako je i zašto Van der Sar tako dugo ostao stajati!? No, znao sam da ću zabiti, bio sam siguran u sebe – kaže Olić.

Iskustvo je u tome također odigralo ulogu, dojma smo da prije tri-četiri godine ne biste bili tako smireni.

– Ha, ja sam kao vino, što stariji – to bolji! Stvarno sam specifičan igrač, poseban. Neki igrači sazrijevaju do 20. godine i gotovo. A ja sam počeo napredovati nakon 30. godine, ha-ha! I to mi je najveća zadovoljština, ove sam godine bolji nego prošle, a prošle sam godine bio bolji nego pretprošle!

Dokad ćete napredovati?

– Dok bude zdravlja, to je najvažnije. Samo da me ozljede zaobiđu. U velikom sam klubu, jaka je konkurencija i želim igrati što duže. Sportski živim, sve sam posvetio obitelji i nogometu.

Bolje da me mijenjao

Čini se da ćete u Gelsenkirchenu igrati od početka.

– Ha-ha... Izgladio sam sve s trenerom Van Gaalom, možda je i bolje da me u igri sa Stuttgartom zamijenio, ali nadam se da mu to neće postati navika, nisam baš sretan kad zabijem gol i onda me povuče s terena.

Ivan Rakitić igra odlično u Schalkeu i također je optimističan.

– Je li? Neka malo pričeka. Mlad je, ima on vremena za slavlje. Ove ćemo sezone Pranjić i ja biti prvaci – kaže Olić.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije