Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLAUZULA U UGOVORU

Odštete nema, Hajduk ipak ostao bez zarade na Balakovu

krasimir balakov
Ivo Čagalj/Pixsell
22.03.2012.
u 22:05

Iz Hajduka je otišao najskuplji trener u povijesti kluba (26.000 eura mjesečno)

Tko zna kada će neki Hajdukov trener opet otići u Serie A, kao što se dogodilo s Edoardom Rejom, ili u Bundesligu kao što je slučaj s Krasimirom Balakovim. Bugarski stručnjak je otišao, Hajduk to shvaća kao veliko priznanje. Rastanak je bio u ljubavi, ali objektivno neće biti velikih suza. Možda će jedino zaplakati oni najžešći Hajdukovi navijači, koji su bili zaljubljeni u bugarskog trenera.

Dug će biti plaćen

Balakov je oduševio disciplinom, radom, ali ostavio je velike dvojbe oko trenerskog učinka. Hajduk je na velikih 13 bodova zaostatka za Dinamom, a rezultat je najvažnije mjerilo nečijeg učinka. Rastanak bi se ionako dogodio, Hajduk već odavno ne može pratiti velike financijske obveze prema bugarskom treneru.

Splićani su Balakovu ostali dužni tri plaće, ali rekao je da neće juriti i ne traži isplatu odmah. Ali, loša je vijest za Hajduk, u odnosu na prvotne verzije, da nema pravo na odštetu od Kaiserslauterna. Naime, Balakov je imao klauzulu u ugovoru da nema odštete ako ode u Bundesligu!

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Bekrija
Bekrija
23:35 22.03.2012.

Hajduk će uništit vlastiti ljudi, a velik dio će snosit i Torcida jer samo nijemo gleda kako se klub srozava sve više i više.

MA
Mamlaz
23:56 22.03.2012.

To kako se u Hajduku posluje... svi pletu po Mamiću a baš me zanima kaj će reći kad Vukušić ode za manje para nego kaj smo se mi riješili Čale. Poslovanje katastrofa! Dobro da je minus \'samo\' 100 milja kuna.. Moglo je biti 100 milja kruna...

SV
stjepan v.
22:59 22.03.2012.

26000x12=312,000 pa nije ni previse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije