Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANCK ŽELI IGRATI U FINALU

Odluka o Riberyju 12. ili 13. svibnja

Franck Ribery
AFP
07.05.2010.
u 15:38

Sljedećeg će tjedna, u srijedu ili četvrtak (12. odnosno 13. svibnja), biti definitivno jasno hoće li francuski nogometaš Bayerna Franck Ribery zaigrati u madridskom finalu Lige prvaka.

Tijekom jednog od ta dva dana Međunarodni će sportski sud (CAS) u Lausannei presuditi u drugostupanjskom žalbenom postupku koji je FC Bayern uložio zbog suspenzije od tri utakmice zabrane nastupa svom ponajboljem igraču.

Disciplinska komisija Europske nogometne federacije (UEFA) odrezala je Riberyju strogu kaznu zbog, procijenjeno je, vrlo opasnog starta đonom na gležanj noge argentinskog napadača Lyona Lisandra Lopeza u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka na Allianz Areni.

U srijedu je pak UEFA-ina Žalbena komisija potvrdila prvostupanjsko rješenje, nakon čega su se u bavarskom klubu odlučili potražiti pravdu na jedinoj preostaloj instanciji.

- Mislimo da imamo dobre izglede – izjavio je predsjednik Bayerna Uli Hoeneß uputivši tom prilikom kritiku UEFA-i.

Ribery je prvu utakmicu suspenzije odradio u uzvratnom dvoboju s Lyonom. U Bayernu se nadaju da drugu neće morati, te da će zaigrati u subotnjem finalu Lige prvaka protiv Bayerna 22. svibnja.

Komentara 1

JA
JanezPiranski
20:18 07.05.2010.

Odluka o Riberyju 12. ili 13. svibnja a odluka o kockastima je več odavno pala u Ukrajini...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije