Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Novinari opet nisu dobrodošli

mamić
Petar Glebov/24sata
18.06.2010.
u 14:14

Ako Mamić ne želi komentirati zašto je dao ostavku u ZNS-u, to je njegova stvar, zar bi se sad tu trebao skinuti - kazao je glasnogovornik Kožul. Hm, ne bismo se začudili, ne bi to bilo prvo Mamićevo skidanje.

Zdravko Mamić navodno je dao ostavku na mjesto predsjednika Zagrebačkoga nogometnog saveza. Navodno, jer sjednicu je vodio do kraja, njegovi suradnici u ZNS-u kažu - znaš kakav je on, nije sigurno da je dao ostavku, da se neće vratiti.

Što na to kaže sam Mamić dan kasnije? Doslovno ništa, a medije koji su ga o tome željeli pitati ignorirao je posredstvom svojega osobnog glasnogovornika, verbalno gurnuo niza stube. Mamić se nije udostojio niti nakon dugog čekanja na hodniku doći i reći da nema komentara.

Ni po tajnici starijem kolegi koji je čekao više od sat vremena nije poručio da više ne čeka, a u međuvremenu je otišao iz kluba. Onda je gospođica na porti znatiželjne novinare izvijestila da ne mogu stajati u hodniku pa da ne mogu biti ni u press loži, a da ne smiju čekati ni izvan kluba, pred stubama...

Krasan odnos još je samo začinio i Ado Kožul:

- Neće vam Mamić ništa reći. Nema komentara i to je sve. Kaj bi se sad tu pred vama trebao skinuti? - nervirao se Kožul.

Što se skidanja tiče, mogao se Mamić i skinuti, pa ne bi mu bilo prvi put. Naviknuli smo se, kao što smo se i naviknuli na Mamićeve apele u stilu - mediji su ti koji mogu pomoći kad treba gurati sanaciju stadiona, pomoći atmosferi oko momčadi, dovesti publiku...

Srećom, ovih dana bar je kod svlačionice ugodno, stručni stožer je pristupačan, igrači susretljivi i pristojno pozdravljaju, stanu i porazgovaraju. Barem velika većina njih. Što se sad sigurno neće svidjeti gornjem maksimirskom domu, sigurno će zabraniti takvu ljudsku komunikaciju, staviti još pokoju rampu.

Napomenimo da će danas u 18 sati međusobno igrati dvije momčadi Dinama. 

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
23:23 19.06.2010.

Zali se kako novinari nisu dobrodosli...Pa te*e jedno,pisete sra**a o Dinamu ,reprezentaciji ,i jos bi da vam se kaze ,dobrodosli...Svasta ce svjet jos cuti...

PU
Pukovnik
16:20 18.06.2010.

Junaci, pazi se, tvoj pravi šef Mamić sigurno ti nije dozvolio ovakvo pisanje, mogao bi ti ukinuti honorar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije