Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravičan prizor

Nogometaš Nice krvničkim startom slomio protivniku nogu

Nica (1)
Screenshot youtube
03.03.2013.
u 15:49

Nogometaši obiju momčadi bili su šokirani, a sudac je Eysserica poslao u svlačionicu

Nogometaši St. Etiennea razbili su s visokih 4-0 Nicu u sklopu 27. kola prve francuske nogometne lige, no glavna tema u Francuskoj krvnički je start nogometaša Nice. Naime, Valentin Eysseric startao je na nogometaša St. Etiennea i slomio mu nogu. Nogometaši obiju momčadi bili su šokirani, a sudac je Eysserica poslao u svlačionicu.

Ključne riječi

Komentara 4

PA
parasa
18:05 03.03.2013.

Kopija Modrićevog slučaja.

MA
Majur
19:44 03.03.2013.

Kad bi se svaki takav start(cak i ako loptu pogodi) SA CRVENOM KARTOM sankcionirao ne bi bilo lomljenja nogu i kidanja tetiva...to pres.ravanje kad igrac uklizuje i pruzi nogu-kopacku-krampone prema protivnickoj nogi u punom trku je krajnje podlo jer je situacija da ce pogodit loptu je 50%,a ako loptu fula ili onaj drugi u dijelicu sekunde makne loptu u stranu.....ode noga....a ovaj ce reci:"ma nisam ga htio povrijedit,ja sam isao na loptu"....svatko tko je nogac igrao zna da se moze na drugacije nacine lopta oduzeti ili uklizati...

BA
balic
22:33 03.03.2013.

Aaaaaau,suosjecam sa nogometasem.... To je grozno... koji id.pa taj je bio puno sporiji pa kud ces namjerno covjeku na nogu... Podsjeca me na Duduovu slomljenu nogu i Taylorov start na Dudua...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije