Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEčNIK TVRDI

Ništa od Cabanasa na SP-u

Salvador Cabanas
Reuters
02.04.2010.
u 13:58

Mogućnost bajkovitog pojavljivanja paragvajskog napadača Salvadora Cabañasa na Svjetskome prvenstvu u Južnoafričkoj Republici otklonjena je u petak.

Cabañas, koji je teško ranjen hicima u glavu krajem siječnja i koji se prije samo dva mjeseca borio za život, inzistirao je na ideji da sa suigračima otputuje na Mundijal i stavi se na raspolaganje izborniku reprezentacije.

Podsjetimo da je Cabañas ranjen 25. siječnja u Ciudad de Mexicu u toaletu noćnog kluba, kada ga je iz neposredne blizine nepoznata osoba upucala vatrenim oružjem u glavu. Iako je njegov oporavak krenuo strahovitom brzinom, pa je tako nakon samo 22 dana intenzivne njege otpušten kući, mnogi su bili skloni povjerovati njegovim riječima iz bolničkog kreveta.

- Igrat ću na Svjetskom prvenstvu - izjavio je svome ocu samo nekoliko dana nakon ranjavanja.

Da se to ipak neće dogoditi, potvrdili su u petak liječnici njegova kluba.

- Funkcije su mu se vratile, ali još dugo neće biti spreman za nogomet na visokoj razini. Možda još godinu i pol dana - kazao je liječnik nogometaša Cluba Americe Alfonso Diaz.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
17:25 02.04.2010.

Ništa od Cabanasa na SP-u ?? Pa zar i ovaj igra za reprezentaciju Hrvatske ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije