Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ludi za Kranjčarom

Niko želi otići, a traže ga Udinese, Fiorentina i Lazio

\'Tottenham Hotspur\'s Niko Kranjcar on the bench Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
07.12.2011.
u 18:05

Niko Kranjčar i dalje je zanimljiv talijanskim klubovima koji ga žele u zimskom prijelaznom roku.

Hrvatski je reprezentativac nezadovoljan svojim statusom u Tottenhamu te želi otići. Fiorentina, Lazio i Udinese htjeli bi Niku. Kranjčar je nedavno izjavio da bi rado promijenio klub kako bi spremnije dočekao EP.

Ključne riječi

Komentara 3

CU
cupus
00:16 08.12.2011.

I za manju lovicu bih radje zivio u Rimu i igrao za Lazio...bar ima 300 suncanih dana

DA
damko7474
10:32 08.12.2011.

Gadi mi se PR koji ima ovaj limitirani igrač. Koji se sve klubovi do sada nisu \"trgali\" da dobiju usluge ovog dragulja? Smiješno, ali svaka čast. Tako se to radi. Mamićeva škola...

VA
Vatrenko
11:05 08.12.2011.

\"limitiran igrac\" e, kad to vec cujem. Ajmo ovako: koji igrac nije limitiran. Svi imaju \"limit\" odnosno mane. tako i kranjcar, no dobro. Niko je odlican igrac i nakon skoro deset godina dokazivanja to bi vec trebalo biti dokaz dosta.a. Ali sto se tice tih novinara dajem ti pravo. nema kluba iz top 50 u koji niko jos nije svrstan. ali budi siguran da to njemu vise smeta i skodi nego sto mu to pomaze. njemu netreba \"mamiceva skola\". nikada mu nije ni trebala...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije