Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNO SURAĐUJU

Niko: I dalje mislim da Luka i ja možemo igrati zajedno

Niko Kranjčar, Luka Modrić
AFP
02.03.2010.
u 10:04

Harry Redknapp, trener londonskog Tottenhama, nema praksu u prvu momčad zajedno postavljati dva hrvatska nogometna majstora, Niku Kranjčara i Luku Modrića.

No, posljednji put kada se odlučio za takav potez definitivno je – pogodio. I možda bi trebao češće imati povjerenja u takvu kombinaciju. U ogledu 28. kola engleskog Premiershipa Tottenham je pobijedio kao domaćin Everton sa 2:1, a upravo je akcija ova dva igrača bio ključan korak prema tri boda.

Kranjčar je proigrao Modrića, a ovaj je sjajno opalio i lopta se smjestila u mrežu momčadi iz Liverpoola.

Inače, posljednji put su od 1. minute Luka Modrić i Niko Kranjčar istrčali zajedno u prvoj momčadi Tottenhama 23. siječnja protiv Leedsa u ogledu FA Cupa. Nakon toga je Redknapp uglavnom bio sklon mijenjanju jednoga drugim na travnjaku.

- Uvijek sam govorio da možemo igrati zajedno, a to i dalje mislim. Primjerice, u hrvatskoj reprezentaciji smo u pravilu zajedno na terenu i to dobro funkcionira. Igranje u reprezentaciji može pomoći i Tottenhamovoj igri. U zajedničkoj igri često izvlačimo najbolje jedan iz drugoga - rekao je Niko Kranjčar za Guardian.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije