Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REDSI U CRNOJ KRONICI

Nikad kraja: Uhićen Liverpoolov Downing zbog sumnji na napad

Stewart Downing
AFP
09.01.2012.
u 12:33

Ovo je treći incident u manje od mjesec dana s kojim se u Liverpoolu moraju baviti

Liverpoolov krilni igrač Stewart Downing uhićen je zbog sumnji na napad tijekom noćnog izlaska u njegovu rodnom gradu Middlesbroughu. Engleski reprezentativac (27) zadržan je u policiji zajedno sa 32-godišnjom ženom, za koju se pretpostavlja da mu je bivša djevojka, nakon što su policajci pozvani na intervenciju oko jedan sat ujutro u nedjelju.

''Traje istraga oko incidenta i zasad policija neće objavljivati detalje'', objavile su tamošnje snage reda i mira.

Dvojac je pušten uz jamčevinu, a u uredu za odnose javnošću redsa vjerojatno se hvataju za glavu. Ovo je treći incident u jako kratkom razdoblju.

Prošlog vikenda u utakmici FA kupa Liverpoolovi navijači rasistički su vrijeđali Oldhamova Toma Adeyemija, glavni krivci su uhićeni, a istraga traje. Nedavno je klub bez pogovora prihvatio kaznu od osam utakmica suspenzije Luisu Suarezu zbog vrijeđanja Unitedova Patricea Evre na rasnoj osnovi.

Tom Adeyemi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije