Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRUŠKE I JABUKE

Nigerijac igra već osam godina za reprezentaciju do 17 godina

'fortune_nnn_spo_051109'
'Photoshop'
05.11.2009.
u 15:10

Nigerijac Fortune Chukwudi igra za nigerijsku U-17 reprezentaciju već osam godina!

Prema tvrdnjama bivšeg igrača Adokiye Amiesimaka, Fortune je za tu momčad igrao i prije osam godina, a trenirao ga je i u klubu prije sedam godina, kad je imao 18 godina.

Dakle, sad ima najmanje 25 godina. Prošao je testiranje kostiju koje je i uvedeno zbog brojnih prevara u afričkom nogometu. I drugi potvrđuju da je ovaj kapetan U-17 reprezentacije u istim selekcijama igrao i prije osam godina.

Ključne riječi

Komentara 2

MI
milton
18:04 05.11.2009.

to može samo u fudbalu, nigdje više

OB
-obrisani-
18:57 05.11.2009.

Ovdje kod mene ima jedan klub,gdje je igrač,koji je bio malo slabije fizičke konstrukcije,za svoje godine, igrao za ekipu pionira,juniora i seniora i to tri godine,dok je jedan igrao za juniore do svoje 27 godine.Živio Marković !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije