Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTANAK NA OTOKU

Newcastle i Stoke razmišljaju o Klasniću

Ivan Klasnić
AFP
05.05.2010.
u 09:52

"Dugoročni ostanak Ivana Klasnića u Boltonu doveden je pod znak pitanja. Nantes se trudi pronaći mu novi dom", piše Daily Mirror.

Napadač francuskog drugoligaša i hrvatske nogometne reprezentacije igra na jednosezonskoj posudbi u premierligaškom klubu, no posljednjih dana engleski mediji pišu da će ostanak ondje teško ostvariti. Ne uživa preveliku milost klupskog menadžera Owena Coylea i izglednim se čini da je rastanak na pomolu.

Iz Nantesa su, tvrdi Mirror, kontaktirali Klasnićevog agenta te mu rekli "da ga preseli u drugi klub budući da oni ne žele njegov povratak, već prodati ga".

"Coyle si je uzeo vremena da razmisli koje napadače želi imati u klubu sljedeće sezone i opušteno dočekuje ponude potencijalnih kupaca za Klasnića", nastavlja se u tekstu i dodaje da menadžer razmišlja o potencijalnoj kupnji igrača kojeg će upariti u vršku napada s Kevinom Daviesom.

"Hrvat želi ostati u Premier ligi, što je alarmiralo Newcastle i Stoke City. Nantes žuri prodati ga, budući da je klub osuđen na još jednu drugoligašku sezonu", zaključuje Mirror.

Komentara 2

OB
-obrisani-
13:40 05.05.2010.

Pa hoče li posle SP 2010 napora uopšte kod Ivana ostati energije i motivacije za klubski nivo ?

OB
-obrisani-
14:08 05.05.2010.

Gledao sam mu neke utakmice stvarno nije lose igrao . Zasluzuje da igra u Engleskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije