Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bayern - Chelsea

Neutješni Olić: Ja sam barem imao hrabrosti pucati, neki nisu...

chelsea (1)
Foto: AFP, Reuters/Pixsell
1/8
20.05.2012.
u 08:30

- Pucali su oni koji su imali muda, neki su odbili, a Ola je jednostavno morao pucati - rekao je Danijel Pranjić.

Neutješni su bili Bayernovi igrači, dugo je Danijel Pranjić, koji je s klupe gledao taj triler, tješio Ivicu Olića, no riječi utjehe malo su pomagale.

- Dominirali smo cijelo vrijeme, nakon vodstva sam mislio da je gotovo, ali primili smo gol dvije minute prije kraja, što se ozbiljnoj momčadi poput Bayerna ne smije dogoditi! - rekao je Pranjić.

Kako ste tješili Olića?

- Nema se što reći, ne treba mu nitko zamjeriti promašeni jedanaesterac, ponoviti ću što je Mourinho rekao nakon naše utakmice: Pucali su oni koji su imali muda, neki su odbili, a Ola je jednostavno morao pucati. Izgubili smo kao momčad, nisu izgubili pojedinci - dodao je Danijel.

>>Chelsea novi prvak Europe nakon jedanaesteraca!

A Olić je posljednji napustio svlačionicu.

- Žalosniji sam nego prije dvije godine u Madridu jer smo ovaj put bili bolji i dominirali smo. Imali smo puno šansi, nismo zabili ono što smo trebali i došli do jedanaesteraca, koji su lutrija. Žao mi je što sam baš ja promašio jedan, ali moram reći da neki igrači nisu htjeli pucati, primjerice Kroos i Timoščuk, pa sam prihvatio odgovornost, uzeo loptu i odlučio sam se u koju ću stranu pucati. Mislim da nisam ni loše tukao, ali Čech je izvrsno obranio. Mogu žaliti za tim, ali više žalim zbog one šanse u 108. minuti kad sam pokušao dodati Van Buytenu. Mislio sam da je ondje Gomez jer on bi loptu ugurao u mrežu, a Van Buyten uopće nije reagirao, ostao je zabetoniran, nije pratio akciju. I to mi je žao, što nisam opalio po golu. Šteta, velika šteta što smo izgubili, pogotovo na ovaj način jer nismo smjeli dopustiti da utakmica ode do jedanaesteraca, sve smo morali riješiti ranije i naplatiti silnu dominaciju - rekao je Ola.

>>Drogba: Bila je to sudbina, zapisano još davno! Bog je divan!

Komentara 76

PU
placenik_udbe
08:47 20.05.2012.

kolko mi je drago da su englezi pobjedili tolko mi je jos draze da je ovaj olic fulao. nikad ni on bil neki ozbiljan nogometas, napuhana velicina, jadna od njih dosta, koje smo fino zapakirali i prodali naivcinama vani. vanini je nogomet takav biznis da im je glad za nogometasima cesto veca od razuma.

HE
Herman0707
08:58 20.05.2012.

Ekipa koja ne iskoristi svoje šanse,u pravilu,gubi utakmicu.Oli ništa ne zamjeram za penal.Dobro je pucao,no Cech je odlično \"pročitao\" stranu.Najveći krumpir je Robben koji je imao 10-ak šansi tijekom utakmice i još i penal u produžetku i....ništa! Pa koji to,hebeni tenkre moraš bti da u takovoj odlučujučoj tekmi to sve ne iskoristiš?! Englezi dva puta prešli centar i jednom zabili.I,naravno,zabili dovoljan broj penala.A,Švabe nemaju muda pucati,usrali se svi redom...Točno se vidjelo na svakome od njih da su komi....Hah,nisu ni Švabe što su nekada bili...Drogba im dobro očitao lekciju!

CR
crocro
08:44 20.05.2012.

Ukinuti jedanesterce nakon nerješenog rezultata, ostaju samo jedanesterci u igri pri namjernom prekršaju u 16 m. Ukinuti zaleđa. Tada bi ostalo samo nogometno umijeće i izdržljivot. Kada nakon produžetaka nema pobjednika, pametnije je igrati nove vremenske cjeline pa taman do jutra nego ovako završiti nepravedno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije