Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORTSKI DIREKTOR BAYERNA

Nerlinger: Pranjić nije promašena kupnja

Danijel Pranjić
Nenad Drmić
21.10.2009.
u 14:18

Sportski direktor Bayerna Christian Nerlinger (36) u razgovoru za Kicker rekao je da ne smatra hrvatskog nogometaša Danijela Pranjića klupskom pogreškom u prijelaznom roku.

Pranjić je reprezentativac svoje zemlje. Došao je iz nizozemske lige, kvalitetnog natjecanja koje, međutim, ipak nije na razini Bundeslige. Zasad još nije pronašao svoju pravu formu. Siguran sam da Pranjićeva kupnja nije pogreška. Pogrešno bi bilo presuditi mu i otpisati ga nakon tako kratkog vremena provedenog u klubu - izjavio je donedavni veznjak minhenskog kluba.

Promašajem ljeta Pranjić je proglašen u analizi istoga sportskog časopis (Kicker), čije je uredništvo analiziralo sve ovosezonske učinke novopridošlih igrača u 18 bundesligaških klubova.

Kvaliteta Pranjićeve igre bila je, uz HSV-ova napadača Marcusa Berga (9,5 milijuna eura), u najvećem nesrazmjeru s njegovom cijenom (7,7 milijuna eura), zaključili su u Kickeru. Time je Pranjić u velikoj temi proglašen razočaranjem godine (Flop).

Najugodnijim su iznenađenjima (Tops) proglašeni veterani: novi vratar Mainza Heinz Müller (31), veznjak HSV-a Ze Roberto (35) i stoper Bayera iz Leverkusena Sami Hyypiä (36).

Komentara 3

KA
kakodane2
15:57 21.10.2009.

Pranjića se konstantno i u repki i u Bayernu stavlja na njemu neprirodne pozicije a apsolutno niti jedan igrač ne može se samo tako prilagoditi neprirodnoj poziciji, pogotovo kad se uz to sve još i ne poznaje (igrački) sa suigračima.... Ništa čudno... No pranjić je klasa i proigrat će on!

EF
efteling
14:29 21.10.2009.

Iznenadjuje me da Pranjic nije dobro prihvacen u Bajernu.U herevenu je bio top igrac,ne bi ga oni toliko platili da nije.Ja sam Srbin tako da ne mozete reci da nisam realan.I kao covek nije los,malo povucen,odmeren,mozda je i to uzrok pocetnog nesnalazenja u Bajernu.I njegove igre za Hrvatsku mozda imaju veze sa polozajem u timu,atmosferom,ne znam ali je stvarno izuzetno vazan igrac bio za Hereven

BE
beaver
21:44 21.10.2009.

van gaal ima Lhama koji moze igrato oba beka...ako ispred njega stavi Pranjica na lijevo krilo to je sasvim solidna kombinacija... bilo kako bilo bayern ima previse igraca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije