Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl u Spaladiumu

Ovacije Bubalu i Ibri, zvižduci Kerumu

'pixsell - 27.12.2009. ,Split ,Hrvatska tradocionalni turnir cetiri kafica u splitskoj spaladium areni ,prva utakmica polufinala izmedju plave kave i tropico ,na slici davor suker Photo: Leonard Nince
Foto: 'Leonard Nincevic/PIXSELL'
1/2
27.12.2009.
u 18:00

Svih gotovo 10 000 gledatelja u Spaladium areni i brojne nogometne zvijezde koje su zaigrale, pobjednici su jučer održanog osmog Memorijala Dina Petrinovića, poznatog i kao turnir Četiri kafića.

 – Da, svi smo pobjednici jer smo pomogli u ovoj humanitarnoj akciji i skupili novac potrebitima u Centru Mir – kazao je Ivica Mornar, jedan od organizatora.

 Zvijezde iz Stella marea

 A u onom formalnom dijelu, u kojem se igraju utakmice i broje golovi, slavu su odnijeli majstori iz momčadi kafića Stella Mare. Stanko Bubalo, koji je dobio epitet igrača turnira, Milan Rapajić, Almir Turković, Ivica Vastić, Niko Kovač i ostali bili su prejaki za konkurenciju, pobijedili su u finalu nakon sedmeraca Plavu kavu te zasluženo podigli pehar.

 – Di sam ja, tu su i trofeji – u prolazu je doviknuo Zoran Vulić, trener pobjedničke momčadi.

 Iako je u finalu promašio sedmerac, najbolji strijelac i najveće otkriće turnira bio je Marko Livaja. Hajdukov kadet, najbolji strijelac u prvenstvu u svojoj dobnoj kategoriji, blistao je od sreće. – Ovo mi je bio dječački san, zaigrati u Splitu pred ovoliko gledatelja koji mi plješću – rekao je Livaja.

 Zamalo je završio u Dinamu prije godinu i pol, ali navodno je “visoka politika” spriječila njegov prelazak među modre. Sada kuca na vrata prve momčadi bijelih.

 – Spreman sam, želim pokušati nametnuti se – samouvjeren je mladi napadač.

 Zanimljivo je bilo i u “backstageu”, posebno kada je stigao Željko Kerum. Splitski gradonačelnik i ovaj je put zanimljivo zborio davši po prstima Jaki Andabaku. – Puno Jako priča! Za novine govori kako bi on kupio dionice Hajduka, a okolo priča drugačije, da bi ih rado proda. Pa ako oće kupit, nek pošalje pismo namjere – preko medija je Kerum Jaki očitao bukvicu. Nije ni on prošao “lišo”, pravim salvama zvižduka nagradili su ga gledatelji kada je pobjednicima turnira predao pehar.

Shifa oduševili škampi

 A Senijad Ibričić uživao je opet u ovacijama splitske publike, koja ga obožava, a toplo je primljen i poznati Enzo Shifo. Najveća strana zvijezda koja je, nakon što je gripa spriječila Mijatovića, došla na turnir. A Shifo će uz turnir zapamtiti i svoj današnji ručak – škampe! 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije