Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokomotiva

Ne znamo koliko će nam igrača otići u Dinamo

Roy Ferenčina
Nikola Wolf
13.04.2010.
u 15:39

Lakše nam je igrati sada nego na početku prvenstva jer su klinci skupili iskustvo, a u ligu su s iskustvom ušli samo Sopić i Bule - kaže trener Roy Ferenčina.

Lokomotiva je, uz Karlovac, ugodno iznenađenje ovog prvenstva, jedan od rijetkih klubova koji su opravdali širenje lige na 16 klubova. Taj je klub dao priliku mladim igračima, izbacuje nova imena i Dinamo je napravio dobar potez kad je Lokomotivu prigrlio kao sestrinski klub. Danas je Lokomotiva u sigurnom dijelu tablice, sigurno im je u ovoj završnici lakše igrati negoli na startu kad su ih svi vidjeli kao klub koji će samo jedno ljeto plesati prvoligaški valcer.

- Sad nam je lakše igrati jer su naši dečki stekli prvoligaško iskustvo, u prvenstvo su to iskustvo donijeli samo Željko Sopić i Nino Bule. A sad su ti naši klinci već odigrali dosta utakmica. No, nismo se zasitili, mi i dalje želimo pobjeđivati, želimo što više bodova - pričao je trener Lokomotive Roy Ferenčina prije gostovanja Međimurja.

- Bore se za ostanak u Ligi i svaka im je utakmica kvalifikacijska, šest je susreta do kraja i neće nam biti lako. No, mi ćemo pokušati igrati kao i dosad - dodao je Ferenčina.

Lokomotiva, kao ekspozitura Dinama, mogla bi ostati bez dijela svojih igrača koji bi se mogli preseliti u Maksimir.

- Još nismo razgovarali o tome, čekamo kraj prvenstva. Imamo nadarenih igrača, ali više će se znati kad natjecanje završi i kad se naprave planovi.

I u suprotnom bi smjeru moglo biti poslovanja, možda bi Mlinar i Mihaljević mogli u Lokomotivu?

- Nadareni su dečki i svaki trener voli imati dobrog igrača. Ali, tek treba vidjeti hoće li igrati u juniorima Dinama, jer još imaju pravo, ili je za njih bolje da odmah dođu k nama - zaključio je Roy Ferenčina.

Jedan od tih iskusnih, Željko Sopić, spominjan je kao moguće pojačanje Dinama. O tome nije želio mnogo govoriti, a na upit dokad može igrati na visokoj razini, odgovorio je:

- Dok sam zdrav, ali tko može znati, može doći nekakva ozljeda. Ali dok imam kontinuitet utakmica, dok je sve dobro, igrat ću. Ovisi i o tome kako čovjek živi, kako radi... - kaže Sopić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije