Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽILI OBJAŠNJENJE

Navijači Torina prekinuli konferenciju za novinare

Navijači
Arhivska fotografija
28.12.2009.
u 19:07

Veselo i pomalo opasno bilo je na konferenciji za novinare u prostorijama Torina, trenutačno desetoplasirane momčadi nogometne Serije B.

Naime, u ponedjeljak su se kao nenajavljeni gosti, zajedno s novinarima, pojavili i najžešći navijači ovog kluba, njih stotinjak, koji su prosvjedovali i "tražili objašnjenje" za loše rezultate njihovih miljenika u prvom dijelu sezone.

Torino je prošle sezone nastupao u Seriji A, ali je iz nje ispao i pritom najavio ekspresni povratak u elitno društvo. No, ne prolazi sve po njihovim željama budući da se Torino trenutačno nalazi na 10. mjestu ljestvice, a od zone ulaska u prvu ligu dijeli ih čak sedam bodova.

Urbano Cairo, predsjednik Torina, bio je glavna ličnost konferencije, a ljutiti navijači su ga zasuli psovkama i uvredama, a pokušali su i napraviti veći nered u prostorijama kluba, ali su ih ipak spriječili čuvari reda.

Natjecanje se u Seriji B nastavlja 5. siječnja.

Ključne riječi

Komentara 2

PE
petracan
12:02 29.12.2009.

Ma da , tako to obično i biva , kad navijač da sve što ima od , vremena , novaca , ponosa ma svega , a pojedini igrači iz njegovog najdražeg kluba šeću se po terenu i živo im se jeb... , kako će proći dotični klub !!!!! Pa da ja vidim tko nebi popiz... od muke !!!!!!!!

FB
Fabio_Biancocelesti
15:27 31.12.2009.

Klub realno prema kvaliteti igrača zaslužuje biti u Seriji A,ali očiti nije sve čisto unutar kluba, nebi bilo loše i da propane jer svejedno klubova ima sa sjevera dosta, TORINO MERDA!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije