Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKI DANI ZA ZVONU

Navijači Kölna skandirali: Soldo odlazi!

FC Koln
Pixsell
20.03.2010.
u 11:05

Hrvatski trener Zvonimir Soldo proživljava teške trenutke na klupi nogometnog Bundesligaša Kölna. Prema pisanju Bilda, u petak su mu leđa okrenuli i navijači.

U prvoj utakmici 27. kola Köln je kod kuće odigrao samo neodlučeno protiv lokalnog rivala Borussije Mönchengladbach (1:1).

To je već osma utakmica u nizu, uključujući i Kup, u kojoj Soldina momčad ne zna za pobjedu. Posljednji je trijumf ostvarila još 30. siječnja protiv Eintrachta.

Marco Reus je u petak u 56. minuti dvoboja doveo goste u vodstvo, a u 72. minuti su se, navodi Bild, s tribina zaorili neugodni povici navijača: "Soldo odlazi!". Sedam minuta kasnije Maniche je pogodio za 1:1 i tako barem malo primirio bijesne navijače, ali čini se da je Soldo polako počeo gubiti povjerenje pristalica Kölna.

Klub se nalazi na 13. mjestu s utakmicom više, a opasna zona, koja donosi doigravanje za ostanak u prvoj ligi, udaljena je samo pet bodova.

- U teškoj smo situaciji - priznao je i sam Soldo nakon utakmice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije