Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPRIJATELJSKI DOČEK

Navijači Barce Figu: Izdajice! Plaćeniku!

Luis Figo
Pixsell
28.04.2010.
u 20:25

Legendarni bivši portugalski nogometaš Luis Figo naišao je na neprijateljski doček navijača Barcelone kada je kao član Interove ekspedicije krenuo u hotel u kojem su bili igrači milanskog kluba uoči uzvratna polufinala Lige prvaka.

Marca je javila da se grupa od desetak ili 15-ak navijača Barcelone žestokim uvredama obrušila na Interovog sportskog direktora prilikom ulaska momčadi u hotel. Navijači su Figu dobacivali da je ''izdajica'' ili ''plaćenik'', a jedan ga je upitao: ''Zašto si se uopće vratio ovamoe?''.

Jasno je i zbog čega. Figo je nakon šest godina provedenih u Sportingu, od 1995. do 2000. igrao u Barceloni, a onda je, u tada rekordnom transferu od 54.3 milijuna eura, prešao u madridski Real. Navijači Barcelone to mu nisu nikada oprostili. Pet godine bio je ponajveći miljenik navijača katalonskoga giganta, a onda je navukao dres mrskog rivala.

U tom je dresu doživio mnoge neugodnosti kada se vratio na Nou Camp. Navijači Barcelone zasuli su ga, uz verbalne uvrede, i brojnim predmetima, a najfamoznija je bila svinjska glava.

Figo je 2005. godine prešao u Inter, u kojem je prošle sezone i okončao igračku karijeru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije