Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor Agenciji

Naš Hajduk: Lokomotivi i Dinamo treba uzeti licencije

Hajduk, Torcida (1)
Ivana Ivanović/Pixsell
14.03.2013.
u 15:01

"Iz zaključka AZTN-a potpuno je jasno da su Dinamo i Lokomotiva pod zajedničkom kontrolom"

Nakon što je Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja poslala priopćenje da u suradnji Dinama i Lokomotive nije ništa sporno, reagirao je i \'Naš Hajduk\'. Prenosimo i njihovo priopćenje:

\"Agencija je utvrdila da između Dinama i Lokomotive ne postoji zabranjeni sporazum, odnosno kartel, jednostavno zato što se ne radi o dva nego o jednom te istom subjektu. Iz zaključka AZTN-a potpuno je jasno da su Dinamo i Lokomotiva pod zajedničkom kontrolom, odnosno da djeluju usklađeno i time evidentno krše brojna pravila sportskog natjecanja.

Pozivamo Ministarstvo sporta, Sportsku inspekciju i Hrvatski nogometni savez da što hitnije reagiraju na prijavu koju im je proslijedio AZTN te jednome od tih klubova uskrate licencu za sudjelovanje u najvišem rangu natjecanja.\"

>>>Dinamo i Lokosi nisu kartel, Agencija odbila Naš Hajduk

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar mohito
mohito
15:40 14.03.2013.

totalna pila naopako - u obrazlozenju aztn-a jasno pise da se tuzba hajduka odbija jer je kontradiktorna - u tuzbi hajdukovaca (dakle ne u obrazlozenju agencije) se tvrdi da su dinamo i lokomotiva pod zajednickom kontrolom, a istovremeno se trazi zastita trzisnog natjecanja - agencija nigdje ne navodi da je sama zakljucila da su dinamo i lokomotiva pod zajednickom kontrolom, nego samo citira dijelove tuzbe zbog kojih je tuzbu odbila, a sama agencija nije ni istrazivala navode tuzbe (jer je nije ni uzela u obzir) - ovo je jeftino izokretanje cinjenica od strane hajdukovaca kojima jos jedan bijedan pokusaj rusenja dinama nije uspio...

VO
vojvo
16:09 14.03.2013.

svi vi koji kmečite objasnite kako to hajduk može posuđivati igrače zadru i sve je u redu ali čim to radi neki drugi klub to je protuzakonito i jš nešto što ima veze s tržištem dobro se zna da Dianamo ne može kupovati igrače zadra nego samo hajduk zašto se sada na to ne oglasi AZTN

BA
bajbok11
18:45 14.03.2013.

Prije će jajduku uzet licenciju koju su inak dobili na političkoj osnovi. ajduk ne zadovoljava tehničke uvjete( nema brojače karata, video nadzor, drenažu) dužan je i Bogu i vragu a 30.3. će ga UEFA šutnuti iz svih natjecanja na tri godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije