Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjeverni Irak

Najmanje 25 poginulih tijekom nogometne utakmice u Iraku

irak
Reuters
15.05.2010.
u 12:17

Dvostruki teroristički napad u Tel Afaru, sjevernoiračkom gradu lociranom 70 kilometara sjeverozapadno od Mosula, izvela je skupina bombaša tijekom nogometne utakmice lokalnih niželigaških klubova.

- Utakmicu je gledalo nas oko 250 gledatelja. Odjednom smo vidjeli kamionet koji se dovezao u teren zaustavivši se na središtu igrališta. Igrači su se panično rastrčali pomislivši da se radi o autobombi. Iz vozila je istrčao bombaš-samoubojica koji je aktivirao prvu bombu na terenu. Nastala je potom panika i na tribinama, nakon čega su dvojica bombaša-samoubojica među gledateljima također aktivirali svoj eksploziv – ispričao je za novinare informativnih agencija u Iraku Ali Jafar, jedan od svjedoka događaja i preživjeli gledatelj.

Smrtno je od posljedica eksplozija na tribinama stradalo najmanje 25 navijača, a preko stotinu ih je ranjeno.

Ne zna se ima li i kolik je broj smrtno stradalih nogometaša.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije