Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz tel aviva

Na Ramat Ganu se da igrati, na njemu je slavila čak i Letonija

'Israel\'s Yossi Benayoun prepares to shoot past Malta\'s goalkeeper Andrew Hogg for a goal during their Euro 2012 qualifying soccer match in Ramat Gan September 2, 2010. REUTERS/Nir Elias (ISRAEL - T
'NIR ELIAS'
09.10.2010.
u 15:30

Izraelska reprezentacija posljednju je veliku pobjedu kod kuće izborila u studenome 2007. godine, koji dan prije pobjede Hrvatske na Wembleyu, svladavši Rusiju s 2:1.

Nacionalni stadion Ramat Gan nije nikakav bauk, jer u prošlome ciklusu, za SP 2010., na njemu Izrael nije pobijedio ni Švicarsku (2:2), ni Grčku (1:1), a Letonija ga je čak svladala s 1:0.

U ciklusu za EP 2012. na Ramat Ganu je u prvoj utakmici pobijeđena slabašna Malta s 3:1, ali uz mnogo muke.

Dakle, u Tel Avivu se da igrati.

Komentara 2

OB
-obrisani-
17:06 09.10.2010.

hajde pesimisti,svi zajedno... Sad !... glave u pijesak i cekajte.... Kad nasi budu slavili ,nek vam familia javi.... .................................................................. Veliki..... I ti si mi rodjeni pesimist....malo vise povjerenja i optimisma... ;-))

VE
Velikogoričan56
16:00 09.10.2010.

jasno da se moze igrati, mora se i pobijediti, bolji smo, samo nasa glupost moze nas udaljiti od prolaska ovih kvalifikacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije