Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Splasnulo zanimanje

Na Ajax za 150 kuna, karte se prodaju i putem interneta

'07.09.2011., Maksimir, Zagreb - U 12 sati zapocela je prodaja paketa ulaznica za domace utakmice Dinama u UEFA Ligi prvaka. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
17.10.2011.
u 18:31

Uoči utakmice protiv Ajaxa mnogi navijači putem interneta pokušavaju prodati karte za sutrašnju utakmicu. A Dinamo je na službenoj stranici objavio kako se u ponedjeljak i utorak mogu kupiti karte za gornju sjevernu tribinu, za 150 kuna

Real Madrid bio je veliki magnet za navijače Dinama, tražila se ulaznica više, preprodavale su se i po višim cijenama od kupovne.

No, uoči Ajaxa situacija je drukčija, a mnogi navijači putem interneta pokušavaju prodati karte za sutrašnju utakmicu.

Na Njuškalu i u Oglasniku nudi se više od 1000 ulaznica za dvoboj u utorak. Neki nude po dvije, tri, čak i četiri ulaznice, a cijene su u rangu kupovnih, pa čak i niže.

Sada se vidi kako je Dinamo napravio sjajan potez prodajući samo pakete za utakmice Lige prvaka. Jer, da su se prodavale pojedinačno za svaku utakmicu, stadion na utakmici s Ajaxom, a pogotovo s Lyonom, ne bi bio dupkom pun.

Dinamo je na službenoj stranici objavio kako se osim u ponedjeljak i utorak mogu kupiti karte za utakmicu protiv Ajaxa. Ali, samo za gornju sjevernu tribinu i to za 150 kuna na Dinamovom kiosku na križanju Svetica i Maksimirske. Blagajna će u utorak biti otvorena od 9 sati do početka utakmice.

Ključne riječi

Komentara 9

SN
snovakor
19:33 17.10.2011.

Za takav klub je šteta trošiti novac ! I kad dolazi Real !

DO
dodotatino
19:47 17.10.2011.

Hajdukovci, vi morate shvatiti da nama Ajax dolazi skoro često kao i vi. Obzirom da superkup 1 puta u 6 godina imate jedno gostovanje više

ĐO
đointravolta
18:41 17.10.2011.

ko ima bar malo mozga videl je to i prije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije