Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varteks

Mumlek kartu za Kinu prepustio Mujanoviću

Miljenko Mumlek
Darko Gorenak
12.01.2010.
u 12:20

Sačer je na početku sezone otišao u Hajduk, no za bijele nije igrao ni minutu, pa povratkom u Varteks želi vratiti formu.

Na prvom treningu, pod vodstvom novog trenera Damira Jagačića, okupilo se 27 nogometaša Varteksa. Kako je i bilo najavljivano tijekom zimske stanke, bez većih promjena u momčadi. Među poznatim licima nije bilo tek Gorana Mujanovića, kojem je istekao ugovor s krojačima, te će svoju karijeru nastaviti vjerojatno u Kini, u šangajskom klubu Shenhuau, u kojem će imati priliku raditi s Ćirom Blaževićem i Draženom Besekom.

Iako se špekuliralo da bi put Kine mogao krenuti i Miljenko Mumlek, to se ipak neće dogoditi. Kada se počelo spominjati njegovo ime, kapetan Varteksa nije pokazivao zanimanje za odlazak na Daleki istok.

– Ako Ćiro želi, neka mi se javi – našalio se Mumlek, kojeg su takve špekulacije očito dobro zabavljale.

Blažević želi u prvom redu dovesti razigravača Mumlekova kalibra, pa je zato njegovo ime gurnuto u prvi plan.

Na prvom prozivanju nije se mogao vidjeti Igor Prahić. Mladi Varaždinac nije se javio nikome u klubu.

– Ako se pokaže da je bez dopuštenja otišao nekamo na probu, bit će kažnjen – poručio je sportski direktor Samir Toplak.

Jučer kasno popodne stigla je potvrda o povratku Marija Sačera na posudbu do kraja sezone. Riječ je o Varteksovu igraču koji je s reputacijom najboljeg juniora otišao u Hajduk, a splitski ga je klub poslao na posudbu u drugu ligu.

Budući da je Smrekar blizu odlaska (u Austriju ili Njemačku), krojačima treba rješenje u vrhu napada. Novi je i Josip Kvesić, mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije