Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cibalia - Osijek 3:0

Mršićev pun pogodak uvođenje Bartolovića

'25.07.2010., Vinkovci - Nogometna utakmica 1. kola T-Com HNL izmedju NK Cibalia i NK Osijeka. Stanko Mrsic Photo: Davor Javorovic/PIXSELL'
'Davor Javorovic/PIXSELL'
25.07.2010.
u 21:54

Prvi pogodak postigao je najniži igrač na terenu, i to glavom. Osječani su nešto pokušavali, a onda su primili još dva pogotka

Za razliku od prošlotjednog sraza s irskim klubom Cliftonvillom, u 2. pretkolu kvalifikacija za Ligu Europe, momčad Cibalije je u slavonski derbi s Osijekom (3:0) ušla mnogo angažiranije i pokazala mnogo kalitetniju, i što je najvažnije, efikasniju igru.

Poslije ispadanja u igri s irskim amaterima, to je na neki način za vinkovačku momčad, a ponajprije za stručni stožer, sa Stankom Mršićem na čelu, bila utakmica biti ili ne biti. Situaciju je dodatno otežavala i činjenica što je Osijek u to prvenstvo ušao s najjačom momčadi u posljednjih nekoliko godina i velikim ambicijama, a da je opet Cibilija osjetno oslabljena odlaskom više ključnih igrača.

Za razliku od utakmice s Ircima, Mršić je u utakmicu ušao s četiri nova igrača, među kojima je bio i dugo očekivani Mladen Bartolović, od kojega se očekuje da svojim znanjem i iskustvom riješi probleme u veznom redu, a što mu se na kraju i isplatilo. Upravo je Bartolović, s Kresingerom i Šimuncem, bio stalna prijetnja za gol Karduma te pokazao da je pravo pojačanje. Iako je najniži igrač na terenu, Bartolović je u svojem prvom nastupu, u 31. minuti, s nekih deset metara postigao gol glavom i tako načeo Osječane.

Gosti su pokušavali sve da izjednače no kako je vrijeme odmicalo Cibalija je djelovala sve sigurnije i postigla još dva pogotka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije