Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
da uigra momčad

Mourinho: Trebat će mi najmanje dvije godine

'Real Madrid coach Jose Mourinho of Portugal watches the team during training in Los Angeles, California, July 29, 2010.  Real Madrid will play Club America in San Francisco on August 4, and LA Galaxy
'LUCY NICHOLSON'
02.08.2010.
u 13:00

Portugalskog trenera Josea Mourinha u Madridu su dočekali kao trenera čudotvorca koji će Realu donijeti nekoliko naslova u nizu.

I baš je dominacija u europskom nogometu ono o čemu sanjaju Realovi navijači. Portugalac je u Portu, Chelseaju i Interu u prvoj sezoni osvajao naslove, no u El Mundu se ogradio.

– Trebat će mi najmanje dvije godine da nešto napravim. Toliko, naime, očekujem da će trajati prilagodba i uigravanje momčadi. Igrači najprije moraju shvatiti moju filozofiju igre. Iako sam s većinom momčadi osvajao naslove već u prvoj sezoni nakon dolaska, najbolje su igrali u drugoj sezoni – ističe Jose.

Mourinho je trenutačno s momčadi u Los Angelesu gdje je na pripremnoj turneji uoči početka španjolskog prvenstva.

U karijeri pogrešno je procijenio kvalitete i potencijale nekoliko igrača koje je trenirao. U Realu se nadaju da mu se fatalne pogreške sada neće dogoditi.

– Najvažnije je da zvijezde budu sretne, a momčad izbalansirana – zaključio je Mourinho.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
13:15 02.08.2010.

Mourinho: Trebat će mi najmanje dvije godine da shvatim kako su oni svijetski igrači Olić, Modrić i Petrić onako vanka World Cup odsjedeli pored TV ekrana dok su najbolji igrali u JAR-u..

SA
SI aka SI
08:44 03.08.2010.

ma nisi u pravu janez/patriot- stisnuo je ručnu kada je vidio da Radosavljevič, Birsa, Đinić, Fileković, Stevanović i društvo nisu došli do 1/2 finala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije