Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real Madrid

Mourinho: Odmah smo skršili Dinamo

\'Real Madrid\'s coach Jose Mourinho reacts during their Spanish First Division soccer match against Deportivo Coruna at Riazor stadium in Coruna February 26, 2011. REUTERS/Miguel Vidal  (SPAIN - Tags
Reuters
23.11.2011.
u 00:15

Jose Mourinho natrpao je Dinamovu mrežu, mogao je pobijediti i uvjerljivije od ovih 6:2

– Znao sam da možemo odgovoriti Dinamu, važno mi je da su Casillas, Pepe i Cristiano Ronaldo uživali gledajući svoje suigrače – počeo je priču Portugalac.

Nije ga iz takta izbacilo ni pitanje ne bole li ga dva pogotka koje je primio od momčadi koja dosad nije zabila nijedan pogodak.

– Ne vidim tu problem, a normalno je da se nakon 6:0 gubi koncentracija. Mi jedini imamo 15 bodova, zabili smo jako puno golova. Meni bi bila draža 4:0 pobjeda, ali ljudima je zacijelo ljepše ovih 6:2.

Kako je reagirao Ronaldo kad je čuo da ne igra, a želi igrati sve utakmice?

– Igra sve važne utakmice. Nakon 2:0 mi je na klupi rekao – sad znam da danas neću igrati. Da je bilo potrebno, ušao bi u poluvremenu.

Kako ste vidjeli Dinamo?

– Nismo im dali šansu da uđu u utakmicu, odmah smo ih skršili. Dinamo će i ove godine biti prvak Hrvatske i sljedeće godine u Ligi prvaka bit će drukčija priča, imat će mnogo više iskustva – zaključio je Mourinho.

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
08:24 23.11.2011.

Hvala Morinhu sto se nije nasladjivao na Dinamu. Kao i svaki veliki trener, optimisticno se izjasnio glede Dinama za sljedecu sezonu. Barem nesto.

KA
karambita
08:47 23.11.2011.

Da je Real igrao u najjacem sastavu i punom parom, Dinamo bi sinoc dobio najmanje 10 komada

MI
Mikeš09
08:22 23.11.2011.

Prave riječi na pravom mjestu ...nije li ova pobjeda malo smekšala Mourinha u izjavama a tek Jurčićev poljubac...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije