Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HVALOSPJEV VAN GAALU

Mourinho: Nikad neću voditi Barcu, navijači me mrze

Jose Mourinho
AFP
29.04.2010.
u 12:53

Interov trener Jose Mourinho uništio je snove Chelseaja i Barcelone o naslovu najbolje momčadi nogometne Lige prvaka.

Na putu do konačnog trijumfa pred "nerrazzurima" je još "samo" jedna prepreka - Bayern...

- Riječ je o kvalitetnoj momčadi punoj izvrsnih individualaca. Imaju tradiciju nastupa u Ligi prvaka i sjajnog trenera u Louisu van Gaalu. Njihov bi primjer trebali slijediti mnogi klubovi jer kada Van Gaalu nije išlo, oni ga se nisu odrekli i vidite do kuda su došli. Sve to mogu njemu zahvaliti - kaže Mourinho koji je bio pomoćnik nizozemskog stručnjaka kada je ovaj vodio Barcelonu.

- Ipak, mislim da su imali lakši put do finala no što smo ga imali mi. Da bismo došli do ovdje, morali smo svladati Chelsea i četiri puta se ogledati protiv Barcelone - dodao je portugalski stručnjak kojeg je odnos Barceloninih navijača prema njemu uvjerio u to da se na Camp Nou nikada neće vratiti u ulozi trenera te katalonske momčadi.

- Nisam toliko glup da bih ikada pomislio da se mržnja Barceloninih navijača, a to je ono što prema meni osjećaju, može pretvoriti u ljubav. Poštujem ovaj klub i znam što mi je dao u četiri godine koliko sam ovdje proveo, ali oko mene je stvoreno nešto što se nikada neće moći pretvoriti u pozitivu. Jasno je, trenersku karijeru ću završiti, a da nikada neću voditi Barcelonu - zaključio je Mourinho.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije