Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUTIT NA BUSQUETSA

Motta: Nepravedno sam isključen, želim igrati u finalu (video)

Thiago Motta
AFP
29.04.2010.
u 11:16

Crveni karton i isključenje u 28. minuti uzvratnoga polufinalnog susreta protiv Barcelone dobio je Interov vezni nogometaš Thiago Motta.

- Učinjena mi je nepravda i nadam se da će me videosnimka osloboditi te da ću zaigrati u finalu - kaže dan nakon utakmice.

Inter je poražen na Camp Nou 1:0, no pobjeda sa San Sira, a bilo je 3:1, odvela ih je u finale u kojem će se 22. svibnja sučeliti münchenskom Bayernu. Motta se nada da će u Madridu i sam nastupiti.

- Finale je bio moj san i zato se nadam da će me videosnimka osloboditi kazne. Možda sudac nije dobro vidio, ali netko drugi jest. Kada sam napustio teren, na ponovljenoj sam snimci dobro vidio kako moj suparnik Sergio Busquets s tla ispod oka gleda je li sudac blizu. Mislim da to nije bilo u redu, igrači bi trebali pomagati sucima, svima bi tako bilo lakše - zaključio je Motta.

Komentara 1

ML
mladen3x
13:08 29.04.2010.

Ovaj Barcelonin je odglumio kao da ga je vlak udario...Nema veze,sreca prati hrabre,bravo INTER.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije