Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUSQUETS GLUMIO?

Motta: Igrači Barcelone su padavičari

Thiago Motta
AFP
29.04.2010.
u 21:29

Crveni karton Thiaga Motte u 28. minuti uzvratne polufinalne utakmice Lige prvaka Barcelona - Inter (1-0) nije bio koban po talijanskog prvaka koji je izborio madridski finale protiv Bayerna (22. svibnja).

Inter je poražen samo s jednim pogotkom razlike i pobjeda od 3-1 iz prve utakmice im se pokazala dovoljnom za finale.

Inače, Thiago Motta je morao u svlačionicu nakon što je zamahivanjem ruke po licu dotaknuo (udario) Sergija Busquetsa, a sudac De Bleeckere je sve okarakterizirao kao crveni karton, čime je morao ostaviti suigrače u borbi 10 na 11.

- Ponavljam i sada, igrači Barceone su padavičari. Ništa ne zamjeram sucu utakmice, nije kriv. Busquets je odglumio i naveo ga na takvu reakciju - rekao je tužno Motta znajući da mu je ugrožen nastup u finalu.

- Vidjet ćemo reakciju UEFA-e. Imamo snimku cijele situacije koja otkriva da je Busquets glumio. Nadam se da će to biti dovoljno i vjerujem da ću igrati finalnu utakmicu. Uostalom, ne bi bilo pošteno da ne igram finale - završio je Thiago Motta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije