Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIELSA ELIMIRAO PEDRA, HNL BEZ PREDSTAVNIKA

Morales ostao bez Svjetskog prvenstva

Pedro Morales Čile
Reuters
18.05.2010.
u 09:08

Zagrebački Dinamo ipak neće imati svog predstavnika na Svjetskome nogometnom prvenstvu u Južnoj Africi. Pedro Morales ispao je iz kruga kandidata za čileansku reprezentaciju

Argentinski trener na klupi Čilea, Marcelo Bielsa, otpisao je iz proširenog kadra 30-orice kandidata za SP petoricu igrača, redom veznjaka, iznerviran njihovom lošom igrom u nedjeljnoj prijateljskoj utakmici protiv Meksika u Ciudad de Mexicu, koju su domaći dobili 1-0.

Uz Dinamova ponajboljeg strijelca u prošloj sezoni, Bielsa je potjerao još i Jaimea Valdesa (Atalanta, Meksiko), Manuela Iturru (Universidad de Chile) te igrače Colo Cola Charlesa Aranguiza i Josea Fuenzalidu. Svi osim Aranguiza igrali su u dvoboju s Meksikancima.

U kadru je Bielsa zadržao 25-oricu kandidata, od kojih će do 1. lipnja morati eliminirati još dvojicu. Na popisu mu je ostalo još sedam veznih igrača.

Ključne riječi

Komentara 5

PE
petracan
12:06 19.05.2010.

admin je janez !!!!!!!!!!!

MI
mitar
10:53 18.05.2010.

Pazite da ne pretjerate sa slavljem drugovi dalmoski placenici.

PE
petracan
11:06 18.05.2010.

Sigurno da Pedru to ne paše , ali bolje za dinamo , bit će odmorniji... !!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije