Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESRETAN POZIVOM

Morales: Izborniku šaljem DVD svake svoje utakmice za Dinamo

Pedro Morales
Željko Hladika
25.02.2010.
u 13:50

Dinamov Čileanac Pedro Morales kazao je kako je presretan što ga je izbornik Bielsea pozvao za dvije nadolazeće prijateljske utakmice 3. i 4. ožujka protiv Kostarike i Sjeverne Koreje u Santiagu.

Dinamov Čileanac Pedro Morales (25) oduševljen je što će se u dresu nacionalne momčadi 3. ožujka predstaviti izborniku Bielsi i publici u Santiagu.

– Toga dana igrat ćemo dvije prijateljske utakmice, s Kostarikom i Sjevernom Korejom. Inače, DVD svih svojih nastupa poslao sam u čileanski nogometni savez, a u Dinamovu dresu gledali su me izbornikovi skauti. Ni kada me izbornik nije pozivao nisam gubio nadu. Bio sam miran, igrao sam najbolje što mogu i ovaj je poziv nagrada za to – kazao je Morales.

Zanimljivo, iako je već godinu i pol u Dinamu, na hrvatskom od Pedra nikada nismo čuli ni – “dobar dan”. Novinarska mu se pitanja prevode, na sve odgovara na španjolskom. A Argentinac Luis Ibanez, koji je u Zagreb stigao zajedno s Moralesom, već je odavno “profesor hrvatskog.”

Morales smatra da su mu najveći konkurenti u reprezentaciji Alex Sanchez iz Udinesea te Humberto Suazo iz Zaragoze

– Još moram puno raditi da bih dostigao njihovu klasu – veli Morales.

Čile na SP-u igra u skupini sa Španjolskom, Švicarskom i Hondurasom.

– Španjolska je favorit, a mi smo jako motivirani i dovoljno kvalitetni da budemo drugi u skupini.

Pedro je dobio i svoju prvu nagradu otkako je u Hrvatskoj, portal Sportnet.hr nagradio ga je kao najučinkovitijega igrača Prve HNL protekle jeseni (postigao 13 pogodaka i imao sedam asistencija). Uvjeren je da će Dinamo dohvatiti dvostruku krunu.

A koji su ga mladi igrači impresionirali na pripremama?

– Milan Badelj je odličan, a posebno me oduševio Šime Vrsaljko. Stalno ide prema naprijed i pun je snage – zaključio je Morales.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije