Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP ESTORIL

Montanes obranio naslov pobjednika

Montanes
Reuters
09.05.2010.
u 19:51

Albert Montanes, 29-godišnji španjolski tenisač, obranio je naslov pobjednika na ATP turniru u portugalskom Estorilu, koji se igrao na zemljanoj podlozi.

U finalnom ogledu je 34. igrač na svijetu pobijedio domaćeg predstavnika Frederica Gila 6-2, 6-7(4), 7-5, u meču koji je trajao dva i pol sata.

Recimo da je Montanesu u karijeri ovo četvrta ATP kruna i svaki put je do kraja odlazio na turnirima zemljane podloge. Još je četiri puta bio finalist, također na zemlji.

Nakon velike polufinalne pobjede protiv prvog tenisača svijeta Rogera Federera, u finalu je Montanes prolazio novu dramu protiv domaćeg aduta koji već duže vrijeme nije ostvario kvalitetan rezultat na ATP turnirima. No, bljesnuo je tijekom ovog tjedna.

Gil je poslije dobivenog tie-breaka u drugom setu imao i lijepu prednost u trećem setu. Vodio je 4-3 uz break, ali je završnica meča ipak pripala iskusnijem i kvalitetnijem Montanesu.

ATP Estoril, finale:

Montanes - Gil 6-2, 6-7(4), 7-5

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije