Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIJEDI SHERIFF

Moldavska TV uživo dočekala dinamovce

Dinamo aerodrom (1)
Foto: Željko Hladika/PIXSELL
1/8
27.07.2010.
u 14:18

Hrvatski prvak je u Kišinjevu dočekan kao madridski Real! Moldavska televizija izravno je iz zračne luke prenosila dolazak plavih zvijezda koje su prije samo tjedan dana nasmijavale publiku u Novoj Gorici.

Moldavci su ostali pomalo razočarani jer su pričati htjeli samo Dario Šimić i Argentinac Cufre, kojeg je jedan novinar dočekao u dresu Rome, te predsjednik Mirko Barišić. Plavi su se smjestili u hotelu Leogrand, odakle će autobusom u Tiraspol na utakmicu sa Sheriffom.

Trener Velimir Zajec na odlasku je djelovao zabrinuto, no ponudio je i malo optimizma.

– Čeka nas teška utakmica protiv ozbiljnog protivnika koji je lani u Europi imao zapaženu ulogu. Očekivanja su pozitivna, vjerujem da ćemo proći, iako neće biti lako. Sheriff ima puno stranaca koji mogu igrati na visokoj razini. Ipak, treba znati da je u Moldaviji samo prvo poluvrijeme u kojem treba zabiti gol. U Maksimiru će se sve odlučivati.

Dario Šimić bit će dirigent obrane, nadamo se uspješniji od Igora Bišćana protiv Kopra:

– Ozračje je dobro. Treba odigrati hrabro i ostvariti što bolji rezultat da nam bude lakše u uzvratu. Suparnik je na našoj razini, vjerujemo da možemo proći. Brazilski napadač Jimmy  Douglas Franca bit će nam najveća prijetnja. Bez obzira kako završi susret u Moldaviji, mislim da se do posljednje minute u Maksimiru neće znati tko ide dalje.

– Pobjedom protiv Dragovoljca zaliječili smo rane iz Nove Gorice, no želimo li eliminirati Sheriffa moramo podići kvalitetu igre jer ovo do sada prikazano neće biti dovoljno, iako smo imali dobrih utakmica.

Govorio je Šimić i o napisima koji su uzdrmali Dinamo posljednjih dana:

– Nije idealno što se za tako važnu utakmicu pripremamo u ozračju u kojem se najmanje priča o Dinamovoj igri, a više o aferama. Ali mi se moramo koncentrirati na teren. Nisam bio tu zadnjih 12 godina, pa ne bih ni komentirao akciju "Offside". Neka policija radi svoj posao, a krivci neka se drastično kazne.

Leonard Mesarić zabio je Dragovoljcu, no u Moldaviji će morati više paziti na vlastita vrata.

– Sigurno da svi vide da se neke pogreške, poput obrane od kornera, ponavljaju i na to ćemo morati posebno pripaziti. Posebno jer je Sheriff antropometrijski dosta moćna ekipa, mislim da su i viši od nas. Gledali smo dvije snimke, utakmica s Dinamom iz Tirane i lanjsko finale njihova domaćeg kupa. Nije nas strah, dobili smo samopouzdanja nakon utakmice s Dragovoljcem. Ako ćemo biti pravi, rezultat će biti dobar.

Predsjednik Mirko Barišić odgovorio je i na pitanja o sumnjama u namještanje finala Kupa s Hajdukom.

– Iznijeli smo stav u ponedjeljak, mogu samo ponoviti da Dinamo sigurno nije sudjelovao ni u kakvim lakrdijama.

Slažete li se sa svime izrečenim?

– Sa stavom da, o načinu bi se moglo raspravljati.

Ključne riječi

Komentara 13

KO
kolarjeva3
14:44 27.07.2010.

Jedino pravilno oni i Mamiči su zvijezde a ništa drugo

IK
Irena Kustura
15:32 27.07.2010.

ne razumijem zašto se oni boje toliko momčadi koja teži nevjerojatnih 5,7 milijuna kao i naš stašni inter zaprešić.daj se saberite ljudi

OB
-obrisani-
14:43 27.07.2010.

Moldavska TV uživo dočekala dinamovce jer je to ekipa koja igra u dresovima slične boje kao Chelsea FC i pored toga je to ekipa koja je junački, herojski i nadljudskim naporom izdržala ofenzivu Euro elite nogometa NK Koper..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije