Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERSHIP

Pogledajte: Luka Modrić se vratio pogotkom

Luka Modrić
Foto: Reuters
1/5
28.12.2009.
u 14:13

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić na najbolji je mogući način opravdao povjerenje Harryja Redknappa koji ga je u igru stavio od prve minute.

Aaron Lennon probio je desnu stranu, odigrao povratnu loptu, a Luka Modrić je u 11. minuti postigao gol West Hamu u 20. kolu Premijerne lige! Prvi pogodak u prvom nastupu u početnoj postavi Tottenhama od 28. kolovoza kada je slomio fibulu desne noge. Točno četiri mjeseca nakon što je posljednji put bio među udarnih 11 Spursa.

Luka se potpuno oporavio

Bio je to poseban trenutak, te potvrda da se Luka Modrić potpuno oporavio. Iako je povratak na teren bio najavljivan za sredinu studenoga, kada smo se nadali da će Hrvatska igrati u dodatnim kvalifikacijama, prošla su puna četiri mjeseca.

Modrić je, uz pogodak, igrao vrlo dobro te na taj način pomalo i rasteretio Niku Kranjčara koji je u 83. minuti zamijenio baš Modrića. Je li to i odluka trenera Spursa Harryja Redknappa da dvojica hrvatskih reprezentativaca ipak ne igraju zajedno u veznom redu doznat ćemo u sljedećim utakmicama. Jer, zanimljivo je da je Modrić u subotu zamijenio Kranjčara.

Naime, Redknapp ima vrlo kvalitetne igrače na bočnim pozicijama u veznom redu, tako da vjerojatno otpada ideja da igraju kao u reprezentaciji – Modrić u sredini, a Kranjčar sasvim na lijevoj strani srednjeg reda. Vedran Ćorluka jučer je igrao svih 90 minuta, također vrlo dobro.

Defoe zakapario pobjedu

U 65. minuti imao je dobru šansu, no njegov udarac glavom završio je s gornje strane mreže vratara West Hama Greena, a u 67. minuti zbog grubog starta dobio je žuti karton. Konačnih 2:0 postavio je nakon solo akcije Jermaine Defoe u 81. minuti.

Komentara 7

OB
-obrisani-
20:00 28.12.2009.

Diego, ja pricam vise jezika a ti taj tvoj hrvatski jezik zadrzi za sebe... pogotovo ako je tako prost i siromasan poput tvog...

IN
Inspector
23:48 28.12.2009.

Babylon, pricas gluposti, zar nemas bolje stvari komentirati o svojoj zemlji nego moras ovamo o Modricu i Kranjcaru... I zapamti za sljedeci put, modric igra nogomet, a Pantelic i ostali govnari igraju fudbal...

TO
Tot
16:37 28.12.2009.

Babylon koju si ti utakmicu gledao,Luka je nedostižan za niku,nebudi smješan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije