Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REKAO ZA SLUŽBENE STRANICE KLUBA

Modrić: Ne mogu prežaliti Svjetsko prvenstvo

Luka Modrić, Slaven Bilić
Dalibor Urukalović
19.05.2010.
u 17:19

- Velika je šteta što se nismo plasirali na turnir u Južnoafričku Republiku – rekao je hrvatski vezni nogometaš Tottenhama Luka Modrić u izjavi za internetske stranice londonskog kluba.

- Strašno mi je bolno podnositi to što nismo na Svjetskom prvenstvu. Teško je to prihvatiti jer imamo tako dobru momčad. Vjerujem da bismo u Južnoj Afrci igrali značajnu ulogu, jer naši su igrači širom Europe u izvanrednoj formi.

- Sada se zaista moramo maksimalno fokusirati kako ne bismo propustili Euro 2012. godine. Moramo se okrenuti naprijed – dodao je 25-godišnji hrvatski reprezentativac uoči prijateljske utakmice, 41. njegove po redu u nacionalnom dresu, protiv Austrije u Klagenfurtu.

Ključne riječi

Komentara 5

AL
altec
09:36 22.05.2010.

Modrić: Ne mogu prežaliti Svjetsko prvenstvo .. Posebno kad znam da se plasirala Zlovenija, koja je među prvih 100 na Fifa ljestvici...

HR
hrvatin
03:21 23.05.2010.

Da nisi promasio nekoliko kljucnih jedanaesteraca bili bi na svjetskom prvenstvu.

DU
Deleted user
17:29 19.05.2010.

EUPatriot a komentar??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije