Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKA ZA STRANICU SPURSA

Modrić: Napornim radom do uspješne 2010. godine

Luka Modrić
AFP/Reuters
29.12.2009.
u 14:25

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić sa zadovoljstvom je komentirao pogodak West Hamu i potpuni povratak nogometu nakon stanke zbog ozljede.

Tottenham je u dvoboju 20. kola Premiershipa svladao gradskog rivala West Ham s 2-0, čime je nastavio s tradicijom uspješnih igara protiv ''čekićara''. Ovo je, naime, bila peta uzastopna pobjeda Spursa u međusobnim dvobojima u Premiershipu.

No, ono što je puno važnije za momčad menadžera Harryja Redknappa jest kontinuitet dobre forme i dobrih igara, koji je zadnja četiri kola osvojio 10 od mogućih 12 bodova, te na ljestvici zauzima četvrto mjesto, sa osam bodova zaostatka za vodećim Chelseajem.

Utakmica protiv West Hama bila je prva u kojoj je Modrić zaigrao u početnom sastavu još od loma potkoljenične kosti desne noge 29. kolovoza u utakmici Spursa i Birminghama na White Hart Laneu. Modrić je u 11. minuti načeo svojim pogotkom West Ham, a dvojbe o pobjedniku otklonio je Jermain Defoe golom u 81. minuti, već 14. ove sezone u prvenstvu.

- Dobro je što sam počeo utakmicu i proveo dosta vremena na terenu, to će mi još više uvećati šanse da se vratim u formu u kojoj sam bio na početku sezone. Moj pogodak i naša pobjeda, dakako, povećavaju mi i samopouzdanje za nastavak sezone. Moram i dalje nastaviti napornim radom - izjavio je Modrić za službenu klupsku stranicu.

- Bez obzira na dužinu moje stanke, dobro se osjećam, nema nikakvih tragova ozljede. Zbog toga moram zahvaliti cijelom liječničkom osoblju kluba, a naročito Nathanu Gardineru, našem kondicijskom i rehabilitacijskom treneru, koji me je osposobio za povratak u momčad.

O svom pogotku Luka je rekao:

- Uvijek je važno za momčad postići rani pogodak. Taj je gol našem sastavu ubrizgao još više samopouzdanja, a igrače West Hama je natjerao da se sve više otvaraju kako je utakmica odmicala. Trebao nam je i drugi gol da bismo lakše disali, a Defoe je obavio sjajan posao. Taj je gol zaključio utakmicu.

Na kraju, Modrić se osvrnuo na jako dobru seriju nastupa Tottenhama.

- Ostvarili smo tri pobjede i remi u zadnja četiri gola, te u ta četiri dvoboja nismo primili niti jedan gol, to je također jako važno. Moramo samo tako i nastaviti. Iza sebe ostavljamo dobru godinu, nadamo se da će sljedeća biti barem jednako tako uspješna - zaključio je Modrić.

Komentara 2

SL
Slovenc
14:41 29.12.2009.

bravo Luka!

OB
-obrisani-
14:47 29.12.2009.

Luka je super igrač i igra za sjajan klub..Kada se preko ljeta odmori a oni najsjajniji če se mućiti u Južnoj Africi u sezoni 2010/2011 če biti svijež i još bolji..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije