Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
the sun

Modrić je najveća Fergusonova želja

Luka Modrić
Reuters
29.04.2010.
u 09:04

Manchester United priprema ponudu "tešku" 25 milijuna funti kojom će u ljetnom prelaznom roku pokušati iz Tottenhama u svoje redove dovesti Luku Modrića.

Tvrdi to engleski The Sun u kojem se navodi da je hrvatski 24-godišnji nogometni reprezentativac prvi na popisu želja Alexa Fergusona za pojačavanje momčadi u idućoj sezoni.

Citira se i izjava menadžera aktualnih engleskih prvaka koji je uoči susreta protiv Tottenhama (pobjeda Uniteda 3:1) podvukao da Modrića vidi glavnom prijetnjom za ambicije crvenih vragova tog popodneva:

- Luka Modrić, omaleni igrač koji će biti na Old Traffordu danas, trenutačno igra sjajno.

Engleski tabloid zaključuje da Ferguson na Modrića gleda "kao mladog Paula Scholesa, ofenzivnog veznjaka i igrača koji zna igrati s loptom te koji može dati pečat Unitedovoj igri."

Mogući dolazak hrvatskog reprezentativca u Manchester The Sun opisuje i kao lošu vijest za Michaela Carricka te dodaje da je menadžer Spursa Harry Redknapp zaljubljenik u Carrickovu igru. Engleski bi veznjak u slučaju Modrićeva dolaska na Old Trafford, dodaje se u tekstu, mogao krenuti u suprotnom smjeru, na White Hart Lane.

Komentara 5

OB
-obrisani-
10:57 29.04.2010.

Modrić je pravo istinsko hrvatsko maštanje i sanjarenje da jednom možda uz velike, velike upitnike postane najveća Fergusonova želja...

MA
Majur
15:42 29.04.2010.

hahaha janez...koji tebe kompleksi peru hahaha majko mila.....kako li si samo jadan hahahaha sta ces modric ce u manu,a lavric u sturm graz hahahaha....koji si ti kompleksas.

MR
M@rsij@nac
17:02 29.04.2010.

KriviJanez........dobro gedjo, sto se ti toliko petljas u hrvatske stvari....... nemate li vi shportski forum u Srbiji?????????????????????????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije