Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INO NOGOMET

Eduardo zabio, Srna dva puta asistirao, a Modrić iznudio 11m

'Tottenham Hotspur\'s Luka Modric during the game against Athletic Club Bilbao. Photo: Press Association/Pixsell'
'Nigel FrenchPress Association/Pixsell'
11.12.2011.
u 19:36

Spursima ni raspucani Luka Modrić nije pomogao, niz od 11 utakmica bez poraza prekinuo im je Stoke, druga najstarija momčad svijeta

Eduardo da Silva ušao je na poluvremenu na gostovanju Šahtara kod Krivbasa (0:4) te objeručke dočekao šansu, zabio treći gol.  Kapetan Srna namjestio je drugi gol, a zatim i asistirao Duduu, čime je Šahtar došao na bod zaostatka u ukrajinskom prvenstvu za kijevskm Dinamom.

Luka Modrić predvodio je Tottenham na gostovanju kod Stokea, trudio se, pucao sa svih strana, no nije uspio spriječiti poraz (1:2), čime je prekinut niz od 11 susreta bez poraza. Matthew Etherington, inače bivši igrač Spursa, postigao je dva gola u prvom dijelu. Luka je izborio kazneni udarac, realizirao ga je Adebayor, no u posljednjih pola sata nisu stigli stići “Lončare”, a dvojbenim odlukama u tome im je odmogao i sudac Chirs Foya. Vedran Ćorluka sjedio je na klupi.

U Engleskoj je za potez vikenda izabran vratar Arsenala Wojciech Szczesny. Dojurio je do Robina Van Persieja i poljubio mu kopačku nakon što je postigao pogodak za pobjedu Arsenala nad Evertonom.

Dodajmo kako je Udinese pobijedom kod kuće protiv Chieva (2:1) izbio na čelo Serije A te sada bježi Juventusu za bod, koji ima susret manje.

Trener Rangersa ne bi pustio Nikicu Jelavića u Liverpool

Nova dva pogotka za gostujuću 2:0 pobjedu Rangersa opet su Nikicu Jelavića stavila u prvi plan. Rangersi postaju svjesni da će puno izgubiti ode li Jelavić, a sve je jasnije da će se to dogoditi. Malo nade ponudio je Jelavićev suigrač Lee McCulloch:

- Nadamo se da neće otići, koliko znam i on bi rado ostao.

Nada se i trener McCoist, koji će pokušati lobirati kod vlasnika kluba da odbije osam milijuna funta za Jelavića.

- Nadam se da će odbiti ponudu, Nikica je opet pokazao koliko nam je važan - kazao je strateg Rangersa.

U Njemačkoj su igrali Borussia Dortmund (Perišić ušao u 73.) i Kaiserslautern 1:1, a Olić i Pranjić gledali su slavlje Bayerna u Stuttgartu (2:1) s klupe.

Italija, 14. kolo
: Udinese - Chievo 2:1, Cagliari - Parma 0:0, Atalanta - Catania 1:1, Bologna - Milan 2:2.

Poredak: 1. Udinese 30, 2. Juventus 29 (-1), 3. Milan 28, 4. Lazio 28, 5. Napoli 20 (-1).

U Španjolskoj je Gijon (Mate Bilić igrao od 70.) sa 3:1 pobijedio kod Rayo Vallecana, u susretu Villarreal - Real Sociedad bilo je 1:1, te Getafe - Granada 1:0.

Engleska, 15. kolo: Stoke-Tottenham 2:1 (Modrić igrao 90. minuta, Ćorluka na klupi).

Poredak: ManCity 38, ManUtd 36, Tottenham 31 (-1)...

Njemačka, 16. kolo
: Stuttgart - Bayern 1:2 (Olić i Pranjić na klupi).

Poredak: Bayern 34, Borussia D. 31, Schalke 31, Borussia M. 30, Werder 29...

Španjolska, 16. kolo: Vallecano-Gijon 1:3 (M. Bilić od 70.), Getafe-Granada 1:0, Villarreal-Real S. 1:1, Malaga-Osasuna 1:1, Zaragoza-Mallorca 0:1, Bilbao-Santander 1:1.

Francuska, 17. kolo
: Auxerre-Nice 2:1, Lille-Dijon 2:0.

Komentara 6

HR
hrvatin
20:44 11.12.2011.

Ravnoteza je Adebayor koji daje golove kad god pozeli a ne Modric po kojem bi bilo sve kao i lani.

XI
xiulo
20:51 11.12.2011.

šta ždvi iz londona se bune na suđenje? e pa da niste tako škrti i da ste bolje \'podmazali\' suca ne toliko sudio u korist domaćina...

DU
Deleted user
00:04 12.12.2011.

Spursima ni raspucani Luka Modrić nije pomogao ---------------------------------------------------------------- ahahaaa, jesmo li mi istu utakmicu gledali. nosonja bio naj gori na terenu. dva puta opalio po golu i penal koji nije bio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije