Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO NA TERENU

Modrić igra u subotu protiv Wolvesa?

Luka Modrić
Reuters
08.12.2009.
u 09:29

"Prijateljskom utakmicom iza zatvorenih vrata u utorak, Luka Modrić napravit će još jedan korak ka povratku nakon loma noge", piše Daily Mail.

"Hrvatski nogometni reprezentativac nije zaigrao od kolovoza i 2-1 pobjede protiv Birminghama nakon što je pretrpio ozljedu u startu veznjaka suparničke momčadi Leeja Bowyera, Modrić je posljednja dva tjedna trenirao s mladom momčadi kako bi se osnažio nakon što je propustio tri mjeseca ove sezone.

Sada se 24-godišnjak nada da će pobijediti u utrci s vremenom i spreman dočekati subotnji premierligaški dvoboj protiv Wolverhamptona", dodaje isti izvor.

Utakmicu 16. kola Premiershipa protiv Wolverhamptona Spursi će odigrati na White Hart Laneu.

Komentara 1

GA
gafe
10:24 08.12.2009.

Ajmo Luka, sretno !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije