Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DESET NAJBOLJIH BEZ SP-A

Modrić bi mogao biti u društvu Messija i Ronalda

Luka Modrić, Slaven Bilić
Dalibor Urukalović
14.10.2009.
u 09:25

Jedan od najeminentnijih nogometnih mjesečnika na svijetu, "Four Four Two", donosi popis deset najboljih igrača kojima bi se moglo dogoditi da propuste Svjetsko prvenstvo 2010. godine.

Na popisu se nalaze najuglednija imena svjetskog nogometa poput Cristiana Ronalda, Lionela Messija i Francka Riberyja, čije reprezentacije uoči posljednjeg kola kvalifikacijskog ciklusa nisu izborile izravan plasman u Južnoafričku Republiku te će najvjerojatnije u razigravanju tražiti svoj put ka završnoj smotri.

Na popisu se našlo mjesta i za jednog hrvatskog igrača, a riječ je o veznjaku Tottenhama Luki Modriću.

Novinar mjesečnika "Four Four Two" Dan Ross opisuje Modrića biranim riječima pa tako navodi kako je lom noge nažalost udaljio Modrića s travnjaka i utakmice između Engleske i Hrvatske na Wembleyju.

- Ono što se pretvorilo u 5-1 uništavanje moglo je biti posve drugačije da je Modrić bio na terenu. Prije ozljede igrao je jako inspirativno - piše Ross.

Isti novinar Modrića naziva “hrvatskim Cruyffom” koji je unatoč brojnim sumnjama zbog svojeg krhkog izgleda uspio i dokazao se u Premier ligi protiv fizički moćnijih i grubih braniča.

"Preagilan i preinteligentan, Modrić je izrastao u jednog od velikih igrača Premier lige, a preferira tango ispred duela s protivnikom, plesanje oko protivničke obrane i dolaska u pozicije iz kojih može dirigirati igrom i odigrati završni pas”.

Deset najboljih nogometaša koji bi mogli propustiti SP (po izboru Four Four Two):
Lionel Messi (Argentina)
Cristiano Ronaldo (Portugal)
Zlatan Ibrahimović (Švedska)
Franck Ribery (Francuska)
Petr Čech (Češka)
Arda Turan (Turska)
Edin Džeko (Bosna i Hercegovina)
Diego Forlan (Urugvaj)
Andrej Aršavin (Rusija)
Luka Modrić (Hrvatska)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije